Humam Merhaba arkadaşlar kürtaj olmam gerek bebeğimin kalp atışını 2 haftadır duymadık sj, nerede kürtaj oldunuz, ve genel anestezi ile mi yapıyorlar
arirangg Humam Ben kadın ve çocuk hastanesinde oldum. Araştırma hastanesi. Genel anestezi ile oldum ve ve uyandığımda bitmişti. Acı vs hiçbir şey hissetmedim.
ErenimBenim Humam canım ben ilk gebeliğimde geç döllenmeden dolayı çok geç keseyi gördük ama gelişmedi ve sonra kanamalarım başladı kendi düştü.sen başka dr a da görün takipte ol ve beta hcg takibi yaptır. Gelişmezse zaten kanaman başlar. inşallah iyi haberler alırsın.
1fatma_nurr Humam canım haftan küçük ya büyük ihtimalle gec dolenmeyle kalmışsin o haftakarfa genelde genel anestezi yaparlar bende öyle oldum 1 gün hastanede kaldım çıktım sonrasında rabbim kolaylık verir korkma sen inşallah
Esoo0698 Humam Bence sen başka doktorlarada git. Ben ilk gebeliğimde 8 haftaya kadar duyamadık kalp atışını
designermoms Humam benim de ilk gebeliğimde bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum doktorlar için kan dolu iç kanama riskin var atamamışsın kendin dedi acil kürtaja aldılar genel anestezi ile oldum acısız ağrısız uyanınca direkt çıktım ilk gebelik olduğu için tam temizleyemedik kalanı kendin atacaksın dedi doktorum sonrası biraz ağrılıydı parça düşürürken. Vakumlu kürtaj oldum Özel Güngören hastanesinde şu anda da orda takipli gebeyim. O yüzden bekleyip beklememeyi doktoruna sormadan kendin karar verme Allah korusun beni apar topar almışlardı çünkü bebek zehirlemesin diye
1fatma_nurr Humam kuzum normalde kalp atışı 8 haftaya kadar duyuluyor istersen sen başka doktorlarada bı görün
Humam Esoo0698 doktor o şekilde Konuşunca kendimi direk kürtaja verdim resmen mutluluğum kursağımda kaldı
1fatma_nurr Humam vallaha canım nasip bence bi kac doktora görün sen bekle biraz istersen kanan vs varmı ağrın yada