edasnbsss Merhaba 30.haftamıza girdik yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum deterjan konusunda henüz karar veremedim granül toz deterjan mı alayım yoksa sıvı deterjan mı kullanıp memnun kaldığınız ürünleri bizlerle paylaşır mısınız 😇
Eda06 edasnbsss ben ilk oğlumda duru granül kullandım biraz erimesi zor oluyor. Düşük sıcaklıkta hiç iyi olmuyor ki zaten makineyi tıkama durumları da mevcut bende şimdi ikinciye babyme sıvı deterjan aldım. İçeriği temiz sls sles paraben parfüm gibi bileşenler içermiyor. Fiyatıda diğer markalara göre oldukça hesaplı. Bence bi bakın. Önceden içeriği temiz değildi ama şimdi yeniden düzenlediler temiz içeriğe sahip
Mervetnl edasnbsss ben e bebekten baby plus aldım içeriğinde kostik vs yok. Çok Kokuluda değil ki bu benim için önemliydi, gayet memnun kaldı şu an için
Edafmo edasnbsss granüller tam erimiylr makinede kalıyor ya da kıyafetlerde kalıyor dediler ben o yüzden sıvı deterjan aldım kullandım
edasnbsss Granül deterjanları su ile eritip o şekilde kullanmayı öneriyorlar erimeme şikayetini çok duydum çevremde