Papatyamoms Kızlar bugun bat gunum 340 cıktı degerım , bılıyorum onemlı olan artısı ama sızlerın sonuçları nasıl çıkmıştı nasıl ilerledi
yenibirannis Papatyamoms ya ne güzel hayrlı olsun bende sonuç bekliyorum işte bende çift yada 3 rakkamlar görebilirim 🙏🤭
Mrlbrk Papatyamoms Benimde dün bat günümde kan verdim 339 çıkmış. Bence gayet iyi yarın bidaha vermeyi düşünüyorum ☺️
ArvenMom Papatyamoms bat günü 450 değerle öğrendim sonra 1720 sonra 2838 oldu gittiğimde kese bebeği gördük alttan 2 gün sonradq kalp atışı şimdi 21+2 kızımla 💜
Papatyamoms 1melek_annesii ekım kasım arası kımyasal yasadım , içimde hep ıster ıstemez bı tedırgınlık var , dualar ıle bolca kendımı rahatlatmaya çalışıyorum
Mrlbrk Papatyamoms kanı bugün verdiysen cumartesi takrar vermen daha doğru olur canım 2 günde 2 katı artmismi kontrol icin
Papatyamoms ArvenMom masallah allttan mı gordu doktor pekı , değerler arası kac gun var canım ben de ona gore bakayım randevu
ArvenMom Papatyamoms canım herkesin aynı olmayabilir 2 gün arayla baktırdım alttan baktı alttan bakılmasına hiç karşı olmadığım için direk kabul ettim kalp atışlarınıda duymuştum gerek gördükçe hala bakar doktorum 6 aya giricem 🥰