Yenibirannee hellomomyy bence henuz cok erken daha yerlesmemistir bebek olsada. Benim adetime 4 gun kala vermistim 42 çıkmış bugun öğrendim
eylulmihrasmom hellomomyy bence erken biraz daha bekleyin adetime 1 gün kala vermiştim kanda bile çıkmamıştı geç döllenme olabilir
Kubbrra-87 hellomomyy dollenmeden sonra beta yukseliyomus biraz bebek yerlestikden sonra artiyomus daha belki daha yerlesmeniz olmamisdir
hellomomyy Merhaba kızlar, beta hcg değerim 2 çıktı ama daha adetime 1 hafta var. Bugün sağlık ocağına gideceğim. Böyle birşey yaşayıpta sağlıklı hamilelik yaşayan oldu mu?
Yenibirii hellomomyy adetine 3-4gun kala belirtilerin devam ederse bi test yap canim. Benimde bi hafta önce 2.27di 5 gün sonra artti😍
Aslaninannesi01 hellomomyy 1 haftanız varmış daha yükselebilir değeriniz ama şuanlik negatif erken test vermişsiniz
hellomomyy Yenibirannee Anladım haklısınız, dayanamadım kan vermek istedim ama bi 10 gün daha beklesem iyi olcak daha iyi sonuçlar alırım inşallah
hellomomyy eylulmihrasmom biraz belirtilerimin olduğunu düşündüm, kasık ağrısı, şişkinlik vs ondan biraz heyecanlandım sanırım☺️
hellomomyy Aslaninannesi01 Evet doğru biraz erkenci davrandım, adetim gecikirse bir daha kan veririm ozaman belli olur inşallah 🙏🏼