Miya-m Hazır Şubat indirimleri varken aradan çıkarmak istiyorum, kabin boy almayı düşünüyorum tecrübeli annelerden fikir bekliyorum marka ne önerirsiniz ya da kabin boydan memnunmusunuz
xzxzxzxzxz Miya-m ben henüz almadım ama düşündüğüm bu internetten izlersen daha iyi anlarsın sürüş açısından kolay kapanma açısından ve kabin boy olduğundan çok beğendim 😊
Sellmaseellma Miya-m chicco gody plus bence mükemmel bir araba kabin boy travel diye geçiyo ama travel değil puseti ayrı satılıyo en son ikisinin fiyatı 9 bin felandı e bebekte hiç zorlamıyor youtube a yaz izle videoları var
strong17 Miya-m İki üç gündür kendi araştırmalarım ve buradaki tecrübeli annelerin yorumlarıyla traveldan vazgeçip kabin boy aldım. Çok memnunum. Kraft A9 Plus’ın geliştirilmiş üst modeliymiş Civil’de 5000’e düşmüştü. İnternet fiyatıyla da karşılaştırıp öyle alın derim.. https://www.kraftbaby.com/moods-bebek-arabasi-bej
Miya-m Sellmaseellma 9 bin bütçemi aslında aşmaz ama yine de o kadar vermeye değer mi bilmiyorum 🤷🏼♀️ Teşekkür ederim 🙏🏼
xzxzxzxzxz Miya-m trendyolda da 8000 küsürdü bende yeni gördüm indirime girmiş iyice araştır beğendiysen kaçırma ben ilk sepete eklediğimde 7000 di sonra zam gelmiş 8000 olmuş şubat indiriminden heralde düşmüş bu kadar