Ceylincim Dilaraanl şuan 21 haftayım şükür, çok rahat geçiyor boğazım açıldı bulantılarım bitti hareketler başladı kıpır kıpır oldu bi mide yanmam var çok nadir. Yoksa çok normal geçiyor 🥲
Happy97 Dilaraanl 16+5 günlüğüm erkek bebek annesi olarak ve ilk bebek olarak çok farklı bazen hareketlerini ufak ufak hissetmeye başladım çok şaşırdım başta ve tuhafıma gitti. Ama bereketli de 🥰😍
Mhtpflz Dilaraanl ben 18. Haftamada kadar çok kötüydüm dışarı dahi çıkamıyordum çok şükür şimdi arada yokluyor yinede eskisi gibi değil
Dilaraanl Ceylincim ne güzellll😍 benim de cok rahat geciyor ya hatta o kadar rahat ki sürekli biseymi oldu acaba iyi mi diye düsünüyorum 🙄 bazen pıt pıt hissediyorum hissedemeyince kötü düsünüyorum :/ bide bugün rahat hareket ediyorum otururken kalkarken fln
Aysecan0335 Bende 19 haftalık erkek bebek annesiyim 😊 şükür diyelim bi sıkıntım yok az az pıtpıtları bende hissediyorum artık tek problem 1.trimestrda odun gibiydim şuan duygusala bağladım ağlayasım vaarrr her şeye 🥲
Dilaraanl Aysecan0335 bende 1. Trimestrda cok duygusaldım her seye aglıyodum😂 uf cok zor geciyor öyle yaa :/
5yildansonrA Aysecan0335 ben henüz cinsiyetini öğrenmedim bende duygusal olduğum için herkez kız diyor bana
Aysecan0335 Dilaraanl evet inşallah geçer hemen sevmedim bu ağlamsaklığı🥲 bol giydiğim için dsardan belli olmuyor ama çıktı artık top gibi bişey var karnımda voleybol topundan biraz daha küçük🙊
Tazeanne56 17+6 günlüğüm erkek bebek bekliyoruz çok şükür başından beri çok rahat geçiyor sadece başlarda birazcık sabah bulantisi ve kasık ağrısı vardı Şükür geçti o da
Aysecan0335 3kuzuAnnesiyim valla yarıladık gebeliği ama hala ultrason fotosundan bişey anlayamıyorum o yüzden tebrik ediyorum anlayanları böyle 😁
3kuzuAnnesiyim Aysecan0335 ogf keske bnde anlamadaydim indimiine kiz diorum bu yuzden heyecan meyecan kalmadi girdugum an anladim;/
guzelanne01_ bademli_puding kız biz niye seninle hep aynıyız😂dün benimde aynen yandı gece eşime şurup aldırdım artık😵💫😂