ozgegundogdu1903 Midem resmen kavruluyor rennienin şurubunu yazmıştı doktorum ama hiç fayda etmiyor resmen acı çekiyorum bi önerisi olan var mı kızlar 😔
2022Mom2022 ozgegundogdu1903 LEBLEBİ YE BİDE CANIMM ASİTİNİ ALIYOR BENİ O BİRAZ RAHATLATIYOR BİDE GAVISKON ŞURUP BİR NEBZE İYİ
ozgegundogdu1903 _mmmmellek 25+2 suanda son bi kaç gündür var normal de hiç böyle bi sıkıntım yoktu dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
Zeyemzey Doktorum bana gaviscon verdi bi işe yaramadı bende daha sonrada panto diye bi mide hapı verdi sabah içiyorum gün boyu rahat oluyorum
brccelik ozgegundogdu1903 benim ağzımdan ejderha gibi ateş çıkacak diye korkuyordum 😃 gaviscon verdiler de rahatladım 37. Haftadayım ilk aylar hiçbişeyim yoktu son haftalar beni öldürdü
_mmmmellek brccelik 29+3 günülüğüz minde yanması bundan sonra mı başlayacak başlamadı diye çox sevinmiştim🥺
ozgegundogdu1903 brccelik cidden çok kötü bi durum içimde birsey yanıyor ne uyutuyor ne yemek yediriyor Allah yardımcımız olsun 🤣🙏🏻
brccelik _mmmmellek valla benim hiçbirşeyim yoktu 33ten sonra başladı mahvediyordu beni biraz idare ettim evde ama baktım olacak gibi değil kontrole gidince istemiştim bana bişey yazın diye gaviscon verdi ama normal yeşil olan değil dışı pembe olan var bitane ondan verdi
Simya _mmmmellek bnce sus çağırma hiç 🙈 bende 29+2 yim kaç haftadır çekiyorm mideden anlatamam ölüyorm denemediğim sey kalmadı.. Yanmasın miden ne gğzel 🙈
MelisBerdo ozgegundogdu1903 24+2 de ben de aynı problemi yaşıyorum. Doktorum gaviscon yazdı yarın alacağım. Gerçekten çok zor sola dönük yüksek yastıkla yayıyorum ben de 💓 dağ tarafa dönük yattığımda yada uzandığımda ağrılar şiddetleniyor