Slaedz Kızlar ben 28+1 ikiz gebeyim dün sancım var olduğundan doktor nst istedi girdim çok şükür bişey çıkmadı gaz yada yalancı sancı olabilir dedi bir sonraki kontrolümde 30 haftalık olucam inşallah sizce tekrar alırmı yani her gitmemde girmemi ister mi?
tugbacns Slaedz 27. Haftadan beri her kontrolümde giriyorum nstye. Şikayetlerimi söylediğimde tedbir amaçlı bir bakalım diyor. Bir hafta istemedi sadece o zaman da kontrole iki gün kala acilden giriş yaptırmıştım orda bakmışlardı nst
Sevvl Slaedz bende 24 tten beri giriyorum kendim istiyorum ağrım olunca özelse iste gir canım tabi ağrı şüphen var ise
Nhlhmz11 Slaedz benim doktorum daha nst te almadı beni 33+1 deyim , iki kere acile gitmiştim orda almışlardı nst ye
Slaedz Sevvl dün vardı sancım çıkmadı ama çoğul gebelikleri daha erken alıyorlar ya ondan merak ettim
Sevvl sutlaacc evet canım normal bel ağrım vardı bi bakalım dediler sancı çıktı yatış oldu ciğer geliştirici falan hala ara ara oluyor sancı çıkıyor mst de ama 29+4 olduk 🙏
sutlaacc Sevvl benim de bazen sertleşme oluyor da ağrım falan yok 25. Hafta ikiz gebelik . Ondan sordum. Progestan fitil kullanıyorum başından beri.
Sevvl sutlaacc benımde 24 haftada başlamıştı sancılarım o yüzden iğne ve adalat başlandı şükür 29+4 oldu