esnyz14 Nisanrrerdag size adivite testi yaparlar, kesin sonuç o zaman belli olur inşallah hamilelikten öncedir
esnyz14 Nisanrrerdag olmaz diye biliyorum bebeğe zararı hamile olduğunuzda oluyor öncesinde geçirildiyse bir problem yoktur. Bende de anti cmv igm igg pozitif idi test yapıldı 5 haftalıktım 8 hafta önce geçirdiğim çıktı doktorum hiçbir sorun yok demişti🙏🏻💞
Nisanrrerdag esnyz14 pazartesı vercem canım kac gune cıkıyo ertesı gune cıkar mı bnde hıc belırtı yok ama ıcımı oyle ferah tutmaya calısıyom
esnyz14 Nisanrrerdag ferah tutun zaten genelde testler güzel geliyor. Yaklaşık 1 haftada çıkıyor e nabızda görünmüyor hemen benim görünmedi doktora gittiğimde öğrenmiştim
Nisanrrerdag esnyz14 canım bırsey soracam avıdıte testı verdımde CMV PCR dıye bı. Test var o avıdıte mı acaba
Nisanrrerdag Merhaba dun test vermıstım avıdıte daha cıkmadı ama anti cmv ıgm 0.186 cıktı negatıf mı anlıyan var mı oncekıde 2.87 ydı fatklı hastanelerde yapıldı
Gamzeveruzgar Nisanrrerdag canım benim tahlil sonuçlarımda 0.7 den azsa negatif yazıyor. Benim değerimde 0.174 müş ve negatif yazmışlar. Seninki de negatiftir