Yagmursnr Kızlar merhaba karaciğer enzimlerim çok yüksek olduğu için hastanede 2 haftadır yatıyorum gebelik kolestazı dedik ama safra asidi normal cikiyo bilgisi olan varmı bu durumu yaşayan ???
Yusuf2104 Yagmursnr öncelikle çok geçmiş olsun yaklaşık bir aydır aynı durumdayım dahiliye ye yönlendirdi Doktorum alt değerim 186 y dı haftada 1 kere kan verdim çok kötü bir soğuk algınlığı geçirdim doktor ona ve uykusuzluğa bağladı ama bende kadın doğum doktoru nun bana verdiği kan ilacına bağladım ve yaklaşık 3 haftadır içmiyorum şu an 70 lere kadar düştü hala takipteyim ama çok şükür düştü kullanıyor musun bilmiyorum ama gyno tardyferon kullanıyordum
yinehamile Yagmursnr ilk hamileliğim de benimde yükselmişti, ama benim hamilelik de kullandığım vitaminlerden olmuştu, doktor onları bıraktırdı, beslenme şeklimi değiştirdim 1 hafta içinde normale döndü. İnşallah en kisa zamanda seninde normale döner
Yagmursnr @Yusuf2104 şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum alt 69du yattığımda kolestazdan şüphelenildi bı ilaç kullandım ve dahada yükseltti safra asidine bakıldı negatif çıktı. İlaç kesildi ama karaciğer değerlerim günden güne yukseliyo şuan 244 ve neden yükseldiğini bilemiyoruz
Yusuf2104 Yagmursnr çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda değerlerimiz normale döner kaç haftalık hamilesiniz bu arada
Yagmursnr @Yusuf2104 ve inanın 2 haftadır bu sebepten yatıyorum hastanede sadece belirti olarak ufak kasintilarim var.
binnur64 Yagmursnr bana doktorum içme hamilelik boyunca karaciğerini büyütür 3 hafta ordan oraya gezdirirler seni demişti de ordan aklıma geldi
Yagmursnr @Yusuf2104 teşekkür ederim 32 haftalık olduk. Tahminimce 34 35te doğum yaparım bu şekilde yükselirse bekletmezler diye düşünüyorum
Yagmursnr @binnur64 doğrudur ama ne bir ilaç kullanıyorum ne birşey içiyorum neden böyle bı problem yaşıyorum bilmiyorum
Yagmursnr @Turgutaykader şuan bu durumdayım ve inanın bu hikayenizi duymak beni hiç mutlu etmedi kötü hikayeleriniz kendinize kalsın lütfen.