Sevl Ben ağlıyorum bide varis var sağ bacağımda sabah gerilirken bi anda giriyor baldırıma ( magnezyum kullanıyorum 3 aydır)
Melisashn Sevl kramp çok kötü oluyor ben de sabahları o sorunu yaşıyorum ağlıyorum resmen aynı şekilde günlerce ağrısı geçmiyor sıcak duş ağrısını bi nebze azaltıyor
BEAUTY28 Sevl erkek ozaman Mendede ilk gebeligikdede simdide kramp giriyor. Ben ayagimi yataga vuruyorum napalim badka magenzk kullanyorum ama hicc hri ise yarmaiyo
Cubukmakarna Kocam masaj yapiyor valla. Ilk hamilelikte daha cok oluyordu ikincide daha iyiyim allahtan
Cubukmakarna BEAUTY28 ilki kizdi simdi erkek. Hatta ilkinde ilaclarimi duzenli kullandim simdi pek sallamiyorum:)
Ceyda76 Sevl maden suyu tuketıyor msn bıde magnezyum günde 2ye çıkar bence benımde oyleydı de maden suyu sayesınde gectı
elifbln Sevl ben hep o ağrıyı geçene kadar çekiyordum. Uykumdan uyandırıyordu böyle kesiliyor gibi. Sonra bi gece eşimi uyandırdım ayak parmaklarımı öne doğru kıvırdı anında geçti aşırı rahatladım. Boşu boşuna çekmişim aylarca
Semanurk Sevl gebelik öncesinde de vardı. Tırnaklıyorum cimiyorum valla. İğne batırınca geçer deniyor onu yapamam. Yani amaç acıyı acıyla dağıtmak galiba ama geçiyor öyle yapınca biraz sadistçe olsada 😏
Betulaa Parmak uçlarını yukarı doğru çekin diyorlar (yani elinizle değil kendi kendien) bende yapıyorum faydası oluyor sanki daha hızlı bitiyor
Rabiaturgut4445 Sevl çığlık ata ata orası ovalıyorum 2 dakikaya geciyo doktoruna söyle belki magnezyumu ikiye cıkarır günlük benim cok oluyodu magnezyumu düzenli kullanınca azaldı