Snmzeda Çevresinde yakınında bu sıkıntıdan muzdarip olan var mıdır ? Süreç nasıl geçti tamamen kurtulma durumu nedir 😔
Hallerimvarbenim Snmzeda Annem rahim ağzı kanseriydi. Başında müdahale çok önemli. Büyük açık bir ameliyat yapıyorlar rahmi yumurtalıkları lenf bezlerini alıyorlar eğer başındaysan süreç bu şekilde ilerliyor canım doktor çok önemli burda metastaz yapmaması için ameliyatta çok iyi temizlenmesi gerekiyor organların.
Aycha Snmzeda Konu hakkında bilgim yok. Annenize ve tüm hastalara acil, daimi şifa dilerim. En kısa sürede, kolayca hastalık daimi olarak vücudunu terk etsin, inşallah.
Snmzeda Hallerimvarbenim Geçmiş olsun annenizin bu süreci atlatmasına sevindim. Biz de Umuyoruz ki yayılmamıştır sonuçlara göre ilerleyeceğiz
Hallerimvarbenim Snmzeda Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız sizde🙏🏻 İmkanınızın elverdiği kadar iyi seçin doktoru çok önemli. Acil şifalar diliyorum
Aycha Hallerimvarbenim Merhaba, Çok geçmiş olsun. Benim de rahim ağzında bir problemim var, annemizin doktorundan memnunsanız ve İstanbul’da ise; ismini vermenizi rica ederim. Teşekkür ederim.
Hallerimvarbenim Aycha Annemin doktoru Antalya’da ki bi hastahaneden Denizli’de ki bir hastahaneye geçti canım onloloji doktoru kanser alanında iyi ama ameliyatta attığı dikiş açıldı tekrar aynı ameliyatı olmak zorunda kaldı boydan boya açıldı dikişi tekrar açılmış simdi artık bizde başka doktora devam edicez. O yüzden isim vermeyin dikişi iyi değil malesef
Aycha Hallerimvarbenim Çok çok geçmiş olsun. Hepimiz, her durumda hakkımızda en hayırlı olacak kişi ve kurumlarla karşılaşalım inşallah.
Feyzanr41 ananem gecen sene amlıyat oldu 4. evdeydı suan gayet ıyı rahım ve bı cok organı alındı suan gayet saglıklı safece bısey kaldıramıyor ınsallah tum hastalarımz saglıgına kavusur gercekten cok zor bı surectı doktor cok onemlı ılk gıttıgımz doktor kurtulamaz demıstı
Aycha Feyzanr41 Anneannenize de çok geçmiş olsun. Allah ona ve tüm hastalara acil, daimi şifa versin. Ciddi durumlarda; imkanlar el veriyorsa; ikinci bir görüş almakta fayda var.
Feyzanr41 Snmzeda akcıgere yaklasmak uzereydı once kemoterapı gordu kemoterapı gorurken saglıklı beselendı arı polenı cok faydalıymıs sureklı onu kullandı
Feyzanr41 Snmzeda tabıkı mıde bulantısı kusma halsızlık oluyodu kemoterapı aldıgı zamanlar bırde ılk aldıgında alerjı yapmıstı sonra duzeldı zor bı surectı 1 yıl once amalıyet oldu 3 ayda bır kontrole gıdıyor sımdı
Snmzeda Feyzanr41 Çok soru sordum kusura bakmayın. Kaç defa alınıyor kemoterapi veya ne kaç ay sürüyor
Feyzanr41 Snmzeda o kısının hastalıgının dereceısne gore degısıyor ananem ayda bır 6 ay sureyle aldı sonra amalıyet oldu sorun degıl bızde zamanınsa cok bıldı almak ıcın ugrastık ❤️