Aslında en başından beri kendimi normal doğuma hazırladım sürekli öyle düşündüm ama gel gelelim ki benim yaramaz oğlum kordonunu 4 kat boynuna dolamişti ve dönmedi 39+4 de zorunlu sezeryan oldum sabah kalktım abdest aldım eşim taxi çağırdı çantamı puseti alıp çıktık heycandan ölüyorum tabi hastaneye vardık annemler kayınvalidem Ler fln geldi yatişim yapıldı hemşire geldi elbiselerimi giydirdi serum takti tabi serumu takarken damarımi patlattı orayı atlamim kan sulandırıcı da kullandığım için ortalık kan revan oldu 🤣 ben korkudan ölüyorum tabi neyse başka bir hemsjre gelip açtı damar yolunu 20 dk fln odasa bekledik suslerimizi fln ayarladık sonra geldiler beni götürmeye 🥲 benimle birlikte birtane daha kadin bindi asansöre ikimizde agliyoruz korkudan 🤣🤣 neyse ameliyathaneye vardık ordakiler o kadar iyi o kadar samimiydi ki bütün korkum uçtu gitti masaya oturttular bana eğil dedi öne doğru kıpırdama dan dur dedi belden iğne yaptı kızlar yemin ederim hissetmedim en ufak bir acı bile hissetmedim o iğneden ben daha vuracak zannediyorum bir baktım ayaklarıma bir sıcaklık indi hemen uzandirdilar doktorum geldi nasılsın falan diye sordu ben hocam hissediyorum diyorum Allah Allah hissetmemen gerek diyo megersem kesmiş o sırada ben sadece dokunuşları hissediyorum sıfır acı anestezi uzmanı her dakika başımda iyimisjn nefes almakta zorlanirsan söyle diye sürekli konuşturip sakinleştiriyor sonra bir baktım bebişimi gösterdiler doktor şu yaramaza bakın diyo ameliyathanedekilere kordon 4 kat boynunda diyo sonra oğlumu temizleyip bana getirdiler Allah’ım dünyanın en eşsiz duygusu gözyaşlarıma boğuldum götürmeyin kalsın yanımda diyorum annesi burası soğuk bebeği yukarı babasına goturelim seni de cikaricaz dediler bebişimi götürdüler babasına sonra beni dikip goturduler ağrı sızı yok hcibirsey yok oğlum mis gibi sağlıklı yanımda duruyor çok mutluyum sonra emzirmem için bir hemşire geldi yardımcı oldu fakat sutum gelmedi hemsire sürekli emzir gelir dedi neyse sık sık emzirdim geldi sutum. Oğlumu yerinde yatiyorken benim yarama basmaya geldiler yani tek acıyı orda hissettim desen yeridir ama öyle dayanilmayacak bir acı asla değil iki saniye fln sürüyor 6 saatin sonunda beni yürütmek için geldiler hemşireler koluma girdi yere bakma yavaş yavaş yürü dediler ilk kalkış biraz zor oluyor ikinci biraz daha kolay oluyor üçüncü ye destek almadan yavaş yavak kendim kalktım hemşireler sürekli geliyo ağrı kesici veriyo en son baktım ağrım fln yok istemedim ağrı kesici hemşire tamam ama ağrın olursa seslen geliriz dedi tamam dedim sabaha kadar eşimle birlikte yürüduk çok rahatladım gazım da çok rahat çıktı yürüyüşün çok faydası oldu yani sabah oldu çocuk doktoru geldi bebişimi kontrol etti topuk kanı fln aldılar benim doktorum geldi maşallah çok iyisin dedi o gün öğlen üzeri çıkışımi yaptılar eve geldim kızlar yemjn ederim doktorun veridgi ağrı kesicilerden bir tane bile yemedim o kadar güzel di yine bol yürüyüş yapıyorum tabi evin içinde birkaç gün sonra yaramın üzerini açtım kendisi igleşti gitti şimdi çok şükür oğlum 7 aylık oldu bile zaman çok hızlı geciyor ve ben ikinci bebeğimi bekliyorum 8+4 hamileyim 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu