Fatmaakoglu Zuzumuz ayy hiç zaman geçmiyor büyüsün doğsun kollarımda olsun istiyorum çok heyecanlıyım şimdiden
Sena00 Zuzumuz bol sıkılmalı bulantılar hafifledi şükür mide yanması arada oluyor yorgunluk halsizlik 😀
Hilalt26 Mide yanmalariyla geçiyor 😁 sağlık ocağında tetonoz aşısı olacağım bu hafta ve bir iki idrar tahlili felan.
Kalbiimde2can Zuzumuz Cok gecmis olsun canim bana kalsa bende yataginda hic kalkmicam valla herseye cok üseniyorum 😬
Hilalt26 Sevval0308 12. Haftadayim. Ebe öyle dedi . 2 doz olunuyormus . Şubatta gel dedi yapalim ilk dozu. Simdi kafam karıştı
glnrmom Hilalt26 bana da marta kadar yapılacak bir şey yok dediler 12 hafta çok erken geldi bana tekrar sorun isterseniz
Sevval0308 Hilalt26 valla genel olarak buraya da sorsanız 20 24 de diyorlar ama diyecek bsy yok. Sağlık ocağınız biliyordur herhalde ben 17 deyim bana 12. Haftada dedi 20 de ve 24 de asilariniz var. Ama demek sizin orada farklı :)
Love13 Kızlar sağlık ocağına siz mi hamileliğinizi biliyorsunuz nasıl oluyor beni sağlık ocağından arayan olmadı hiç. Gerçi covid olduğumda da arayan olmamıştı 😂
Sevval0308 Love13 evet doktorunuz kalp atışlarını duyduktan sonra kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına bilgi gönderiyor onlarda kayıt açmak için sizi bekliyorlar bazı sorular felan soruluyorlar
Hilalt26 Sevval0308 benim arkadaşıma da 17. Haftalikken gel demiş ilk doz için. 3 aydan sonra sanırım zamanı çok önemli değil ama ebeme bir soracagim
Dugme3 Sevval0308 doğumdan doğuma degisiyor. İlk hamilelikte 2. Doz vuruluyor. İkincide 1 tane yani bana öyle vurmuslardi . Şuan 3 hamileyim yeniden vuracaklarmi bilmiyorum
Tugce3561 Bulantılı,koku hassasiyetli,kusmalı bi gebelikten selammmm💁🏻♀️ zaman asla geçmiyor bi an önce doğsun kucağıma alayım istiyorumm🥲
miniyo Tugce3561 Gün içerisinde çok iyiyim sonra birden vücuduma bir ağırlık çöküyor ne yatmak istiyorum ne kalkıp yürümek istiyorum ne uyumak .. öyle garip bir his ki sizlerde böyle oluyor mu ne yapıyorsunuz böyle hissettiğinizde