Busraasaf Merhaba kızlar bugün 19.haftaya girdik oğlumla 4lü test için son tarih nedir? (Doktorum aceleyle çıktı odadan yoksa söylerdi 4lü test zamanını sekreteri 1ay sonra gel dedi 1 ay sonra gittiğimde 20.haftaya girmiş olcaz.)
Mela Busraasaf ben de 19.haftada düzen laboratuarında yaptirdim aslında 19 da olmuyor ama bebeğin ölçümleri uyuyorsa oluyor yani bize laboratuar suan olur gelin demişti gittik bi sorun doktorunuza.
nesrinss Busraasaf Ben 4lü tarama testini yaptırmadım doktorum bişey söylemedi lafını bile açmadı herkes yaptırmak zorunda mı ikili test gibimi oda🤔🤔
Busraasaf OmurDerman hayır öyle değil şuan 19. Haftayım doktorun yanında ki sekreter bir ay sonra gel dedi ben haftaya gidicem gittiğimde doktora 20 haftalık olmuş olucaz
Mela Duyguserda 135 mi öyle bişeydi canım ama bizim doktorumuzun ora ile anlasmasi vardı indirimli oldu heralde istersen telefonla sor
Busraasaf nesrinss ikili testi yaptık ama bende bilmiyorum ki yapılmadı gerekir mi?.Üçlü test gerekli değil onu biliyorum
OgretmenEva nesrinss benim doktorum da ikili dışındaki üçlü ve dörtlüye gerek duymadı. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptırıcaz
nesrinss OgretmenEva Ben sadece 2li tarama ve detaylı ultrason yaptırdım Doktorum başkada bişey söylemedi hiç bahsetmedi bile o testlerden unuttumu acaba🙈 şuan 29uncu haftamdayım ama aklıma takıldı kontrole gidince sorucam 🤰🏻
OgretmenEva nesrinss benimki yaptırmaya gerek yok diye açıklama yapmıştı siz yine de bir sorun ama zamanı geçmiş olabilir 🙈
Meloppp ben bugün gittim detayli ya 2 hafta önce de özelde ki doktorum zaten onun baktığı herseye bakmıştım şimdi de gayet iyi çıktı bana doktorum git dediği için gittim ama iyi ki özele gidip o kadar para vermemişim ☺️ Tıp ta yaptırdım
tazeanne61 Uygulamanın daha fazla kısmında hamilelik çizelgem var ordan bakabilirsiniz her şeyin tarihini