Sobb Kızlar nasıl kullanıyorsunuz, yerleştirdim gece sabah idrarimla beraber beyazimsi akti sonra iç camasirimdada vardı. Sizdede oldu mu yanlış mı kullandım yerleştiremedim mi yoksa.
Asiye6125 Sobb oluyor oyle .o gitmiştir .fevam edin kullanmaya.Ağız yolunda da alınıyo ama bende cok halsızlık uyku yapmıştı.
Binnur-cam Sobb canım ileri ittirebildiğin kadar ittir bide mümkünse bi saat en az kalkma yataktan bazen benimde geri geliyo normal
Ecem95 Sobb 9 haftadır sabah aksam fitil olarak geceleri yatmadan da ağızdan alıyorum. Fitil attıktan 1 saat sonra bembeyaz olarak geliyo ve sonrasında biraz akıntım oluyor geçiyor doktoruma sorduğumda rahim fazla olan ilacı geri bırakıyor normal demişti ama fitili attıktan sonra en az yarım saat uzanıyorum tuvalete gittiğim de idrarımla birlikte beyaz kalıntılar da gelmiş olabiliyor bazen ip gibi uzun olarak tuvalet kağıdına geliyor hepsi normal dedi doktorum 🤗
gzl_2320 Sobb ilacı ileri ittirebildiğin kadar ittir. Bacaklarını da yukarı dik yarım saat ben koltuğa yaslandığımız yere koyuyorum bacaklarımı yarım saat sonra bacaklarım ağrıyor indiriyorum ama yine 1 saat kalkmıyorum yerimden. Lavaboya da 2 saat gitme. Benim de akıyor beyaz akıntım oluyor baya olmayan yoktur herhalde sen iyice ittir 1 saat bacaklarını dik yeterli
pembemor25 Sobb ben de itiyorum biraz ama yinede bembeyaz akıyor kireç gibi sizde biraz daha itin yinede ben itebildiğim kadar itiyorum 😂