symabskrt Kızlar sizce gümüş kapak yerine göğüs kalkanı kullansak da aynı görevi görüyor mu? Birde göğüs kremi için ne önerirsiniz?
Mehtap_ali symabskrt lansinoh kullandım ve gümüş kapak yara olmadı ama bazen kullanmayınca oluyordu kullanınca çabuk toparlıyordu.
Betulaa symabskrt ben e bebek de bugün indirimli aldım lansinoh ve gümüş kapak ta %28 indirim var bugüne özel alacaksanız değerlendirebilirsiniz
limoncicegimFO symabskrt Philips avent göğüs kalkanı aldım kullanıyorum memnunum göğüs ucuma da ilk günlerde ayva çekirdeği yağı sürdüm bir 2 gün şimdi birsey surmuyorum
Deletedmom_110 symabskrt Garmastan pomad tavsiye ederim canım en kaliteli en iyi krem eşime aldırmıştım 300 civarı bişeydi
Umutluanne1 Mehtap_ali lansinohu sürdükten hemen sonra mı gümüş kapağı kapatıyordunuz . Kremle temas edince sıkıntı olmuyor değil mi gümüş kapakta
symabskrt Betulaa bende alicam ama kimisi gümüş kapağı önermiyor kalkan daha iyi diyor o yüzden danışmak istedim
beyzaoz Göğüs pedi herkesin kullandığı mutlaka ihtiyaç olan bir şey mi tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bu indirimden faydalanmak istiyorum emzirmeye dair ihtiyaçları alacağım ama belki de kullanmayacağım ürünler de almak istemiyorum
Betulaa beyzaoz ben de Göğüs pedi konusunda emin olamadım ama sonra evde kullanmasam da dışarı çıkarken kullanırım kaza olmaması için diye düşündüm , Emzirme sütyeni de 10 tane almayacağım malum süt olayını kavrayana kadar lazım olur diye düşündüm
beyzaoz Betulaa ben de böyle düşünerek bir paket sipariş verdim şimdilik ne olur ne olmaz bulunsun dedim