Nuray1 Ķizlar benim dogumuma az bir zaman kaldı bana bakacak olan refakatçim de rahim ağzı kanseri çıktı (Rabbim şifa versin) ilk aşamasında imis ama acaba Tuvalet vs yoluyla doğumdan sonra bulaşma ihtimali var mı bu konuda bilgisi olan var mı acaba
2022bebeki Nuray1 Sadece cinsel yolla bulaşmiyor diye biliyorum. Üniversite de oda arkadasim pozitifti ve tuvaletleri bile ayırmıştık. Havuzdan, tuvaletten bile bulaşabilir demişti doktoru riske atmadi
Summerwine Nuray1 bu kanser türü hpv ile oluşuyor.Malesef o da bulaşıcı.Yani tuvalet yoluyla bulaşabiliyor zaten hamilelik döneminde bagisiklikda düşük oluyor.Hic riske atmayın.Rabbim şifa versin tüm hastalara
Nuray1 Summerwine 2022bebeki ya peki klozet örtüsü vs kullansak her kullanımda değiştirsek Bi ise yarar mi
Summerwine Nuray1 evet malesef.O yüzden riske atmayın zaten kanamaniz olacak enfeksiyona çok açık olacaksınız.Uygun bir dille onu yormak istemediğinizi başka bir kişinin refakatçi olacağını söylemeniz iyi olur.Klozet örtüsünü de doktorunuza danışın bence en iyi bilgiyi o verir.Sonucta dışarda da mecbur kaldığımız da hele hamilelikte klozete önlem alarak oturuyorum ben de