mommytobe_ bende gurbetteyim ilk oglumda tektim illaki zorluğu oluyo ama bu bebegede bağlı benim oglum cok huysuzdu dil bagi varmış farketmedik goguslerim ucu yoktu emziremedim bir süre ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim gogus ucunuz yoksa simdiden masaj yapmaya başlayın çıksın dogumda hic korkuttuklari gibi degil herkesin bunyesi farkli ben doguma girdigimde yan odada bir kadin duvarlari yumrukluyordu sancidan dolayi ayni sanciyi bende aldim ama hiç bişey olmadi uyudum bile hatta sadece son 1 saat cektim tabiki zordu ama ben surekli okudum hic durmadan bide doguma yakin bol hurma nar yedim merdiven indim çıktım asansor hic kullanmadim 4.kata yuruyerek inip ciktim hep sık sık cok kaynar olmuycak sekilde duş aldim sicak suya oturdum belirtilerim baslayinca hemen gitmedim biraz bekledim dusumu aldim comelme hareketleri yaptim evimi temizledim bedenimi temizledim esim orucunu acti geldi söyledim bi acile gidelim diye 3 cm acilma vardi gittigimde dogumdan sonrada zaten anlatılıyor temizliginize nasil dikkat etmeniz gerektigi pansumaniniz vs felan sadece kullandiginiz pede cok dikkat edin yuzde yuz pamuklu oneriyorlar ben yanlis almisim ufak bir enfeksiyon gecirmisti dikislerim oda kremle gecmisti cok şükür süt icinde surekli dut kaynatip tanelerini yiyip suyunu ictim asiri faydası olmuştu birini sagarken digerinden fiskiriyordu oglum ememedigi icin sagip veriyordum düşünün bir buyuk biberon doluyordu tek sagimda inşallah bu bebegimde ayni olur sütüm bunda emzirebilirim oglumu duzgun emziremedim icimde ukte kaldi dogumdan sonrada temizlik ev vs dert etmeyin gerekirse misafir de kabul etmeyin bebek uyudukca sizde uyuyun dinlendikce yapın yemeği işi ben ev isi yemek yetiştircem diye zombi gibi geziyordum ac kaliyordum sürekli en son bayıldım acliktan bir gun ondan sonra cocugum uyudukca hemen yemegi yiyip yanina uzandim esim geldigi zamanlar o bakti ben islerimi hallettim cok yiprattim oglumda kendimi banada tecbure oldu tabiki bu bebiste onceligim kendi sagligim ve cocuklarim olucak ev isi vs umrumda olmuycak yapabildigim kadar yapicam hic birşeyi kafaniza takmayin hersey zamanla duzeliyor oturuyor bi duzen oluşuyor alışıyorsunuz sizde buna ve bi bakmissiniz zaman öyle bi geciyorki oglum simdi 3 yas diycek ve ben ev temiz kalsin pis demesinler oglumun bebekliginin tadini cikaramadim o kadar pismanimki elalem ne der diye cocugumla anne bebek bağı kuramadim is yapmaktan o gunler bir daha geri gelmiyor her anin tadini keyfini cikarin aci tatlı anisi kaliyor ☺️