Açıkcası şu an bu yazdıklarımı yazacak duruma gelmiş olmama bile hâlâ inanamıyorum çünkü 4 senelik büyük bi hasret 31 Ocak da oğlumun bize sürpriz gelişiyle sona erdi. Gelelim hikayeme sıradan bi kontroldu aslında benim için ama içimden bi ses son haftalarda bile olsam perinatolojiye bi görünmek istedi iyi ki de gitmişim ilkinde bebeğim melek olduğu için ve doktor bu bebekte karın çevresini üç hafta geri görünce riske atmayalım sizi bu saatten sonra eve göndermeye gerek yok yatış verelim doğuma alalım dedi. O an beynim durmuş gibiydi çünkü 38e yeni giriyordum ve ben en fazla gün verirler diye gitmiştim odadan çıktım eşim kapının tam karşısındaydı doğuma gidiyoruz dedim onun o bakışlarını hiç unutamıyorum çünkü hiç böyle bişey beklemiyorduk ne doğumu dedi o kadar şaşkındı ki ben onu sakinlestirdim bi andan bebeğime bu kadar yakın olmaya sevinirken bi yandan da çok korkmuştum kendimi hazır hissetmedigim için. Neyse acile gittim yatış verildi ve ertesi gün sabah ameliyata alındım ama ani bi doğum plani olduğu için doktor seçme vs gibi bi olayım olmadı bu yüzden baya bi bekletildim ameliyat kiyafetlerimle bu yüzden de çok daha fazla korkmaya ve stres olmaya başladım elimde değildi çünkü herşey çok ani gelişti ameliyathaneye alınırken çok sakinim belden aşağı uyusur bebegimin doğuşunu götürürüm derken o odaya girince çok stres olmaya başladım geçmişte yaşadığım acı tecrübenin de etkisi büyük tabi kendimi tuttum tuttum derken belden iğne yapraklarında bi anda sesli bi şekilde ağlamaya başladım bütün doktorlar şaşırdı tabi durduk yere noldu diye bende ilk bebeğimi kaybettigim için korktugumu söyledim o an duygu bosalimi yaşadım baya ağladım ama ağlamak iyi geldi size tavsiyem bırakın o an içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın kendinizi sıkmayın çünkü doktorlarda insan ve gerçekten sağolsunlar doktor benimle o kadar olumlu konuştu ki devlet hastanesi olmasına rağmen özel gibiydi. Şu an korkmakta çok haklısın ama biz genel anesteziye seni almak istemiyoruz bebeğini görmeni istiyoruz derin nefes al burda sana destek olmak için burdayım dedi iğneyi vurdu inanin hiç bişey hissetmiyorsunuz boşuna stres olmayın. Neyse uyusturuldum ben yine de biraz fazla heycan yaptım sanırım bana sakinleştirici yaptı o çok iyi geldi onun etkisiyle mayıştım gözünü açtığında sana oğlunu vercez dedi ve gerçekten gözümü bi açtım yanımda dünya güzeli bi bebek ağlıyor tabi bende ağlamaya başladım çünkü aklım bile böyle güzel bişeyi idrak edemiyordu düşünsenize aylarca içinizde iyi olması için her gün dua ettiğiniz hareket ediyor mu noldu acaba diye meraklandiginiz bebekle göz göze geliyorsunuz. İçinizde atan kımıldayan o minicik eller sizin parmaginizi sıkı sıkı tutuyor.Ya hu Allah aşkına böyle bi güzellik nimet karşısında dert tasa mı kalır bırakın herşeyi ve o mucizenin kusursuzluğuna odaklanın başka hiç bişey düşünmeye lüzum yok çünkü o artık benim bebeğim ilk başta hep emanet gibi geldi yani başkasının çocuğunu izinle seversiniz de annesi beş dakka sonra hadi ver uyucak der hiç bişey diyemez verirsiniz ya onun çocuğudur çünkü ama bu benimdi kimseden izin almadan bağrıma bastım benim sesimi duyunca ağlaması birden kesiliyordu çünkü ben onun annesiydim🥺♥️ evet ağrılarım oldu hâlâ da biraz var kolay değil çünkü ameliyat oldum ama her ne olursa olsun onun sağ salim doğması herşeye bedeldi eşim ağrılardan yuruyemedigimi falan görünce çocuk yaptığına pişman olmuş gibi gözlerime baktı çünkü onun zaafı bendim ama o öyle düşünürken ağrılarım bile olsa ben iyi ki evlendik ve iyi ki cesaret edip bebek yaptık ve Allah bize nasip etti diye düşündüm elbette ağrıları zorluklari olacaktır ama şu an koynumda emdi gazı çıktı uyuyor ve ben yatağa bile koymadım çünkü bi an bile onun dudak büküşleri nefes alıp verirken o tatlı sesini gözünü açtığında nereye geldim ki der gibi bakışını kaçırmak istemiyorum. Hani derler ya çocuk bi buyusun şu kadar aya gelsin rahat ediyim bense tam tersi böyle saçma bi düşünceden çok uzağım çünkü o günden güne büyüyor ve bu tazecik minicik halleri bidaha gelmeyecek bu yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışıcam😊 Bilmiyorum sonuna kadar okuyan var mı ama hiç bi ayrıntıyı atlamak istemedim içimden geldiği gibi yazdım. Son olarak sizlere çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi hatırlıyorum panik hallerimde endişeli sorularimda beni öyle aydınlattınız öyle çok rahatlattığınız cevaplar oldu ki, çok sağolun. Darısı tüm doğum yapacaklara ve evlat kokusuna hasret herkese bu güzellik bambaşkaymıs eşimden başkasını bu kadar sevemem sanırdım yanılmışım oğluma aşık oldum ben 💙