FatmaAselinAnnesi_60 Kızlar doktora gittiğim de 26+2 idim sonra doktorum 25+1 dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama(son adet tarihim (3ağustos ) hep 4 gün önden gitmiştik kilosu 780 gram boyu ise 30 cm bu gidişimde böyle dedi morelim bozuluk yardımcı olur musunuz 🫤
3babymom FatmaAselinAnnesi_60 ⅘ günden bişe olmaz ki noye bozuyosunz morelinizi 10 gün ileri veya 10 gün geri görünmesi çok normal önemli olan 15 gün veya fazlası geri/ileri durumu olmaması Sizin haftaniz falan gayet normal Takmayın kafanıza boy kilo da çok iyi masallah
Dilaraa23 FatmaAselinAnnesi_60 1 hafta 10 güne kadar normal kabul edilir takmayın☺️ zaten bir şey olsa doktorlar direkt söylüyor
Elifgoktug1 FatmaAselinAnnesi_60 önemli olan 30 dan sonrası şuan için erken tedirgin olmuşsunuz . Ama yinede söyle diyim yediklerinize dikkat edin günde 1 haşlanmış yumurta ceviz badem findik muz sade soda kasar peyniri gibi gıdalar toparliyor kilolarini
2022bebeki FatmaAselinAnnesi_60 O kadar erken ki bunun tedirginliği için. Ki tedirginlik olması için 3 hafta falan geri çıkması gerekir. 30 dan sonraki kilolar önemlidir şimdiden kendinizi üzmeyin bebeginizle geçireceğiniz zamanın keyfine varin derim🤗
FatmaAselinAnnesi_60 Elifgoktug1 çok teşekkür ederim canım bunlardan bol bol yiyorum sütte içiyorum bebe bisküvisi filan sağlıklı olsun da artık
Elifgoktug1 FatmaAselinAnnesi_60 en yoğun kiloyu son 1.5 ayda alıyorlar 2500 ü geçse yeter saglikli olsunda🤲
FatmaAselinAnnesi_60 Elifgoktug1 inşallah sağlıklı olsun da yeterli Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın 🤲
FatmaAselinAnnesi_60 2022bebeki çok teşekkür ederim evet doktorum hiç bişey demedi gayet iyi Haftasıyla uyumlu demişti ☺️😊
yldzkbra46 FatmaAselinAnnesi_60 Hiiç takılma canım 3 hafta geriden gelip sağlıklı bebişler doğuran hastalarımız oluyordu. Bende sağlıkçıyım. Belirli aralıklar risk değil o yüzden önemli olan gelişimini devam ettirmesi. 🙏🏻♥️
FatmaAselinAnnesi_60 yldzkbra46 önemli olan sağlıklı olsun da canim doktorum gayet iyi dedi bi sıkıntı olsa söylerdi galiba çok teşekkür ederim ☺️
Pamukasln FatmaAselinAnnesi_60 son adet tarihin 1 ağustos benmde 25+3de kontrolümde 766 gram boyuda yaklaşık 30 cm di sizde bir sorun yok bence