3prensesannesi__ Selam hanımlar 2 kızımdan sonra üçüncü kızçem geliyo Büşra ve Berra kızlarımın isimleri üçüncüme karar veremedim Beren dedim ama kararsızım sizce?
Tugbaaa34 3prensesannesi__ Serra olabilir anlamı çok güzel bende öykü serra düşünüyorum ama hala karar verebilmis değilim 30 haftalığız tek isim mi çift mi sizce
bilgegk 3prensesannesi__ Beren de güzel Beray geldi birde aklıma anlamı “ayın en ışıltılı en parlak hali” ❤️
3prensesannesi__ Bussy_ Beren de karar kılıyım ohalde Asel dedim ama yaramaz oluyomuş 🤭hayırlısı canım sağlıkla alalım inşallah 😍
Gmzee25 3prensesannesi__ bizim kızımızın adı Nida olcak. Senin kızların ismine uyumlu biraz sanki. Sence?🤗🤗🤗
Pnarvrl 3prensesannesi__ anladigim kadariyla illa B harfi ile baslamali :) Beren guzel👍 belkıs cok hosuma gidiyo
burcuali38 3prensesannesi__ kızımın adı Alin Ebrar 🥰 Berra ve Ebrar çok uyumlu harflerin yeri değişik sadece. Benim de abimin kızının adı Berra. Öyle olmasaydı kızım olacak olsa bende kesinlikle Berra koyardım 😍
Bussy_ 3prensesannesi__ Asel ismini çok fazla görüyorum canım yine sen bilirsin tabiki 🙈 Kuzenlerimin adı Berra ablasının adı da Beyza 😇 Ama bence Beren 🥰