_tugba94 zeynepzz34 hayır bişey kullanmadım genetik birazda galiba ama doğumdan sonra ne olur bilemem tabi toplamda 15 kg aldım😅
Merveclnk zeynepzz34 inşallah ama kesinlikle biseyler sürün yani ben sürmedim pişmanım illa çatlama için değil kuru kalmasın diye sonra kaşınır alerjiye çevirir Allah korusun çok zor bisey benim başım yandı sizin yanmasın 🌸
Eceecim zeynepzz34 32 deyim yağ kullanıyorum ama çok düzenli değil, henüz çatlamadım ama bazen son hafta bile çatlayanlar oluyormuş. Erkenden sevinmek sonra üzülmek istemem 😬😬🙈
2prensesannesiiii zeynepzz34 23+2 yim henüz çatlamam olmadı 5. Ayımda bio oil kullanmaya başladım pek düzenli kullanmıyorum ama anneme çekmişimdir çatlamam inşallah 🙏🏻
Lyamayy Kaşınmadım ama 2 aylıktan yanlardan çatladım, damarımsı bi şekilde morluklar gibi hatlar oluştu yarısı çata döndü yarısı hala mor.En son 13 yaşımda bacak arkam çatlamıştı kilo alınca 😁
kendinehaskadin zeynepzz34 26+4 deyiz her ay düzenli 2 kilo aldığımdan mi bilmiyorum hiç catlagim yok çok şükür inşallah da olmaz 🤲🏻