Smia bu pazartesi gittim ben ışıl hanıma. Dedikleri gibi bekleme sırası fazla olabiliyor ben yedek randevulu gitmiştim 1-2 arasiydi beni almayacağını söyledi sonra iyiliğine denk geldi galiba aldı asistanı. Odaya girdiğimde 2.15 di doktor bir yere kadar çıktı girdiğimde gittiğini gördüm. İki asistan vardı bilgili olan ilgilendi benimle tüm inceleme detayları yaptı yaklaşık 22 dakika falan sürdü. Sonra doktorun işi bitti geldi. Bir de o inceledi zaten genel tarama yapmıştı asistan doktor . Ama asıl doktorgelince o da baktı ben şehir dışına gidecegim diye erken randevu almış oldum tam 20+1 günlüktübebegim. Bu doktor da 10-12 dakika arası inceledi anlattı bebiş küçük ay sonunda gene gel dedi daha da detaylı bakarız büyümüş olur vebek dedi kendisi 27 subat pazartesiye randevu verdi tam 25+1 oluyorum bakalım naispse böyle toplamda 45 dakika kadar kaldım içeride. Renkli çıktıyi bırak siyah çıktı bile vermiyorlar. ben istedim diye yüzünü gösterdi onun resmini çıkardı siyah olarak. Asistan doktor çok havaliydi asıl doktorub yerien gecmiw gibi davranıyordu,🤭🤭😅😅 ama ışıl hoca çok iyiydi.