Gizzgzz Betulll1996 yok hemen memlekete getirdi eşim zaten annemde kalıyorum sürekli yatıyorum sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum
cocuklarimcanim angel_66 20+3 üçüncü gebeligim hala cinsiyetimiz belli degil inat ediyor minik sezeryan olacağı icin haziran basi olacak gibi görünüyor bakalim
TugSozTan 9 Temmuz olarak tahmin ediyorduk ama şimdiden 18.haftaya girdik. Haziranda gelecek gibi sanki 🥲🤷🏾♀️
Gunyuzu Gizzgzz sağlıkla zamanında gelsin inşallah ben de bugün 20+1im ebe bana bebek aşağıda dedi korktum çarşamba kontrolüm var doktor ne diyecek merak ediyorum
Gizzgzz Gunyuzu bana da ebem söylemişti kasılman var doktora git hemen dedi çocuk ta aşağıda dedi hemen gittim doktora doğruymuş
Gizzgzz Gunyuzu dikkat et iş yapma şu kadarcık işten nolur deme şimdi bana yemek yapmak bile yasak sadece tuvalete gidebiliyorum canın yanmadan önlemini al
Gunyuzu Gizzgzz ya korktum iyice Allah korusun bebeklerimizi daha dikkat edeceğim çarşamba da doktoruma gideyim konuşayım
pandoraninkutusu Haftadan herkese selamlar güzel anneler😍😍 bize doktor haziran 11 gibi dogum dedi tabi erken yada geç mi olur bilmiyorum ama haziran diye söylendi 😍
Gunyuzu Gizzgzz tamam canım teşekkür ederim sağlıkla zamanında gelsinler inşallah sen de dikkat et kendine 🙏🙏
Aspenya44 angel_66 selam kızlar 19. Haftadan selamlar ..benimde 4. Sezeryanim olucak hemde baglaticam inşallah . 15 20 gibi alırız demişti doktorum .
Gizzgzz Gunyuzu rica ederim ediyorum elimden geldiğince ama kısmetin önüne de geçilmiyor maalesef Allah esirgesin yavrularımızı