dilos011 angel_66 22 haftalık olmak üzereyiz 1 2 gün kaldı mayıs 28 sezeryen olduğu için çok şükür hersey yolunda
mucizem___ Gizzgzz 21 hafta bana da mayıs sonu haziran başı gibi yol görünüyor hayırlısı olsun heyecanla o günü bekliyorum hemen o gün gelsin istiyorum zaman yavaş geciyor sanki size de öyle mi 🙂
Betulll1996 Selam kızlAr 22+3 ten selam bizde Haziran ilk haftası yada mayısın son haftaları allah izin verirse İNŞALLAH🙏🏻🤲
Aspenya44 YaseminBatrk merhaba siz tekmeyi nerede hissediyorsunuz ben en asa kasiklarimda hissediyorum ne zAman yukarı cikar
angel_66 Aysegulinanc Herşey yolunda çok şükür rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gizzgzz Betulll1996 ben de durum karışık hataylıyım ben fakat Konya ereğlide yaşıyorum gebelik riskli diye doğumu hatay da yapacam o yüzden acil bir durumla hatay a geldim
Gizzgzz mucizem___ ben şimdiden 100 fen geriye saymaya başladım valla bakalım doktor ne diyecek ne zaman tarih verecek sezaryen için merakla onu bekliyorum
Smia Selammm 19 haftadan Haziran 26 doğum tahminen şuan sadece kipirtilarini benim hiseetigim prensesimi sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
dilos011 Gizzgzz ben sormuştum tahmini ne zaman alırsınız diye 38 haftada mayıs sonu demişti bana annem gilde bu arada Antakyada Yaşıyor bende antakyadayim tatil diye gelmiştim adanada yaşıyorum normalde 😂