cannjuuu Daisy0000 Evet devlette öyle bi durum var maalesef. Ben özele gidiyorum. Devlette kontrol edilmek istedim takibim için bi kaç kere gittim ama afedersiniz köpek gibi davranıyorlar insana bazı hastaneler ve doktorlar. Yani bana öyle denk geldi. Umarım siz memnunsunuzdur
unlusura Nurdan1604 istanbul Çam sakurada Renklide çıktı veriyorlar mıı ve Eşi yanına alıyorlar mı ? Normal muanede bile hiç kimseyi de almadılar ve çıktı falan vermediler korkuyorum detaylıda da aynısı olucak diye 😔
Daisy0000 cannjuuu Ben ilk muayenelerim için özele gittim , mecburi bir samimiyet sezdim ,para kokan .. Memnun kalmadık, sonra devlete gitmeye başladım ve aşırı memnunum
cannjuuu Daisy0000 Ne güzel… ben randevulu gitmeme rağmen özelde de takibim yapılıyor deyince ultrasona almadı. Defalarca randevum var muayene olmak istiyorum devlette doğum yapmak istiyorum dememe rağmen git kendi doktorun baksın gibi cevapla karşılaştım. Karşımdaki doktor yerinden bile kalkmadı öyle söyleyeyim. Siz şanslısınız keşke bana da o şekilde denk gelseydi. Artık hayırlısı. Bu arada özeller konusunda da haklısınız ama çok şükür bana öyle denk gelmedi özelde de. Doktorum çok anaç bi kadın şükür 🙏🏽