Canlarım 2 sene çektim denemedim krem losyon kalmadi umudunuzu kaybetmeyin ben her denemede dedim bu illetten kurtulamayacagiz galiba yapman gerekn tek şeyi söylüyorum cuma akşamından ev hanesi ev hapsine kapatacaksın ve bütün temiz kıyafetleri bir poşete vakumlu şekilde elektirikli süpürge ile koyman gerekiyor aklına ne geliyorsa çarşafın kadar kirli planları da aynı şekilde banyoda tutacaksin yatağını 3 gün boyunca aynı şekilde yatacaksın oturduğun yeri süpürge ile çektirmek gerekiyor ilaç wilkinson pomat deneyenler çoğu yanlış kullandıkları için tedavi den olumlu sonuç alamıyorlar bu kremi sorduğunda iyice oyalayıp yedirmen gerekiyo ağır kokulu bir ilaç elini yikadiginda tekrar surmen gerekiyor her gün aynı saatte 3 gün sürüp 4 gün keseye yıkanıp temiz kıyafetler giyip her yeri sirkeli suyla silmen gerekiyor çamaşırları çöpe atman gerekiyor tedavi bitince kesinlikle yıkayıp tekrar kullanmamak gerekli ve yatağı temiz ütülü bir şekilde yatman gerekiyor aklıma bunlar geldi çünkü bizde çok olmadı kurtulalı bu dediklerimi birebir uykularsan emin ol kurtulursun inşallah birde kükürtlü sabunla yıkanmak gerekiyo son gün bu kremi 1 kutusu 2 kişiye 3gun yetiyo sadece dediklerimi yap yeterli geçmiş olsun inşallah atlatırsın