Eslem24 Kızlar 38. haftadayım sancı yok ama sık sık karnım taş gibi oluyor kasılıyor başkada bi belirti yok doğuma dair bu kasılmalarda sancıdan sayılıyorumu umarım öyledir yarın muayeneye gidicem eğer Kasılmalar sancıysa nst de baya bi cıkıcanı düşünüyorum çünkü cok yoğun benim gibi olan arkadaşlar varmı?
rncst Eslem24 bnde 34teyim bu hafta başladı kasılma ağrı vs cuma gitcem doktora bakalım ne olcak 🤷🏼♀️
agylik Eslem24 yalancı kasılmalar olabilir. Gerçek sancı kasıklarda başlayıp bele doğru vuruyor ya da tam tersi şeklinde oluyor ve nefes kesici oluyor. 1 dk kadar sürüyor sonrasında hiç sancı cekmemissiniz gibi rahatlama hissi oluşuyor.
Nhlhmz11 Eslem24 kasılmalar sancı değil , kasilmayla birlikte sancı olursa doğum belirtisi doktor dedi , ben 33+1 deyim , bir saatte 10 dan fazla kasılmam oluyor , doktorum normal dedi. Erken doğuracam diye korkmuştum 🥺
Birsevdaa @Eslem24 nst de sancı olarak cıkıyor adet ağrısı gibi olan ağrılar, karın sertleşmeleri. Bende 38+4 üm. 2 haftadır ağrım var nst de sancı çıkıyor doktor çatı muayenesi falan da yaptı ama henüz gelen giden yok bekliyoruz ☺️
Birsevdaa @Eslem24 ilk muayene ettiğinde açılma Yoktu eliyle kontrol ettiği için doğumu tetikler diye düşündü,bu hafta gittiğimde tekrar kontrol etti sanırım yine 2 cm’di. Yani kendi açtığı kadar oldu 😞 Bol yürüyüş bol hareket dedi hurma vs dedi hepsini yapıyorum ama ekstra bir şey olduğundan emin değilim ya 😕
Esrauysal rncst ciğer geliştirici iğne serum hap veriyorlar kuzum erken doğar falan diye sancıları durdurmaya çalışıyorlar