bulutes Merhaba 8+4 hafta gebeyim kahverengi leke geliyor dünden itibaren doktora gittim bebeğin kalp atışını vs duydum herşey normal korkuyor insan benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Simayla bulutes aynı durumdayız 7.haftada öğrendim hamile olduğumu şun 9 hafta hala ara ara geliyor benim doktorda endişe etme dedi ama olmuyor gördük e moralim bozuluyor
Esraaaaacun bulutes gebelikten gebeliğe değişiyor canım bende de pembemsi leke oluyordu insan korkuyor ister istemez düşünmemeye çalıştım daha çok rahatladım bak benim doktorum adet kanaması gibi gelmediği müddetçe sıkıntı yok dedi yani pıhtılı bir şekilde
Ayse5100 bulutes canm ilacı ağız yoluyla mi aliyorsun yoksa alttan olanından mi yazdı doktorun. Bide yan etkisi oldu mu
bulutes Esraaaaacun Simayla aynen canım insanın gördükçe morali bozuluyor bebekte bişey olacakmış gibi hissediyor. 4. Haftalarda kahverengi lekelenme gelmişti yerleşme olarak oluyor. Ama bi zamandan sonra gelince insan tereddüt ediyor. Rabbim sağ Salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🏼
bulutes Ayse5100 alttan alıyorum canım günde bir tane iki kapsül herhangi bir yan etkileri olmadı. 3 aya kadar devam edicem.
Emineo98 6haftalık çnce çok az pembe akıntı geldi akşam üEride hafif kahvrengi geldi ama idrarda enfeksyonda var ondanmı bilmiyorm