DNL23 Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar herkese 39 haftalık gebeyim hiç sancım olmuyor karnım taş gibi ve sürekli kasılma oluyor bu durum neyin göstergesidir deneyimlenen yazarsa sevinirim
Esrauysal DNL23 valla bende kasılma dedim sancı çıktı benimki de bacım doktor o sancı dedi bir hafta hastanede yattım haftam küçük olduğu içn
Zeli_19 DNL23 kasılma karnınızda mı oluyor acaba bende 39+2 deyim bebek hareketi sanıyorum ama kasılır gibi yani önceki hareketleri gibi değil bir iki gündür böyle aynı durumu yaşıyoruz sanırım 🤷🏼♀️
DNL23 Esrauysal hiç ağrı sızı yok benim de Esrauysal karnım taş gibi çok geçmiş olsun kaç haftalıksınız
Nano12 Benimde çok uzun zamandır aynı şekilde sürekli düzensiz sancılarım da var her gün o gün bugün diyorum ama doğmuyor 😂
Esrauysal DNL23 ay evet benim bi yerim agrimiyo diyorum bi laf anlatamadım bebek toplanır gibi oluyor karnım şişiyor 10 saniyelik bişey toplasan ama sanırım sık oluyordu ya 34 yarım 35 te kendi imzamla çıktım 72 saatlik tedavi uyguladılar 36+1im şimdi
DNL23 Esrauysal gününde vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah benim uzun sürüyor karnımda ki sertlik haftam da iyi umarım doğar
Esrauysal DNL23 Allah razı olsun canım rabbim bir avazda kurtarsın senide duzenliyse sancıların olur artık ozaman
DNL23 Nano12 gününüz gelmiş artık Allah kolay doğum nasip etsin devlete mi özele mi gidiyorsunuz devlette 41.hafta da suni sancıyla alıyorlar