Zerdalicekirdegi Kızlar ilişki sonrası sümüksü yapıda parça geldi nişan mı sizce ellerim titredi ? Haftamı doldurdum
walkimdet Zerdalicekirdegi merhaba ilk gebeliğim tecrübesizim ama burda dediklerine göre nişan sümüksü kıvamlı olurmuş yani nişan olabilir haftanızı da doldurmuşsunuz bence bi acile gidip baktırın 🙏
Feride9923 Zerdalicekirdegi merhaba 2dogum yapdim 3hamileyim 2dogun farkliyi o yuzden bence doktora gidin baktirin bende ilkinde sumuklu kanli nisan geldi 2ci dogumum suyum geldi
Kucuk_melegim Zerdalicekirdegi benimde sümüksü kivamda akinti geliyordu ben normal akinti sandm ebeye soyledm bana Nisan olduğunu dedi ben nisani kahve rengi yada kanli bekliyordm ama kişiden kişiye değişiyormuş nişanim gelmis hata 2 cm acikliğim bile olmuş
Zerdalicekirdegi walkimdet yarın kontrolüm vardı zaten yarına kadar beklemeyi düşünüyorum ama heyecanlandım tabi
walkimdet Zerdalicekirdegi ben olsam acile giderdim nolacağı belli olmaz ama sabah kontrolünüz varsa sabaha kadar kendinizi gözlemleyin suyunuz vs gelebilir ✨
Feride9923 Zerdalicekirdegi evet herkesde farkli oluyor ama bende agri oldu her 5dakida agrim oldu sonra nisan gordum gittim doguma
Sumeyyeyucel Zerdalicekirdegi nişanınız gelmiş olabilir benim birer hafta arayla iki parça halinde geldi nişan gelmesi hemen dogumun basladıgını göstermez sabırla sancıları bekleyin 🥰
Zerdalicekirdegi Sumeyyeyucel sancılarım gelmedi daha hafif hafif adet krampları gibi kasılmalar hissediyorum huysuz çok hafif o kadar.