Elifsener0805 Merhaba kızlar 37 haftalık hamileyim sağ kaburgam da ciddi bir ağrı var sizce normal mi bu durum özellikle dönerken çok ağrıyor bebeğimin hareketleri falan normal başka şikayetim yok kaburga ağrısı sizde de oldu mi
Hulya2626 Elifsener0805 ben 34 haftadayım sağ kaburgam aşırı ağrıyor. Magnezyum da kullanıyorum. Dayanılmaz bir ağrı yaa neden oluyor acaba? Var mı önerisi olan
Ensinacar Elifsener0805 bende 35 + 4 günlüğüm bendim de sağ kaburgam da var üzerine yatınca bide dediğin gbi dönerken
Omrasf41 Elifsener0805 normal merak etmeyin doktoruma sormuştum istersen sezeryanla çocuğu alıyım ağrında geçsin diye dalga geçmişti🤣 istersen röntgene gönderiyim yapılacak hiç bişey yok boşuna para harcamış olursun demişti doğumdan sonra hemen geçti
caglauckaya Elifsener0805 öyle böyle bir acı yok sürekli ağrıyor baskı varmış gibi sola sağa yatınca da ağrıyor geçmek bilmiyor magnezyum da içmeme rağmen çocuk baskı yapıyor demişti doktor normal yani kafası yukarda olunca öyle oluyor insallah geçer bu zamanlar bir an önce 🤲
Hulya2626 Uges2015 maalesef kendi kendine geçiyor bazen. Bazen de dayanılmaz oluyor uzanıyorum ben ağrım çok olunca başka yapacak bir şey bulamadım
eminecck Haftada başladı benim de bir ay kadar ara ara devam etti 39. Haftadayım göbeğim aşağıya inince rahatladım geçti kızlar ama mecbur o ağrıyı çekiyorsunuz
eminecck Ensinacar bebek ters dönünce göbek hafif aşağı doğru indi. Doğru tabiri nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️ Kaburgalara baskı da azaldı rahatladım.