Prenses34_annesi beyzacmvrc Aynen söylediğin fiyat listesi doğru canım şuan ne kadar bilmiyorum tabi Aralık ayında sordum sanırım ben ama yarın muayenem var yine sorarım bir ben
beyzacmvrc mercimeginannesi0 inşallah zam gelmez ya Aralık da geldi daha 🙄 siz de mi buraya mi gidiyorsunuz
mercimeginannesi0 beyzacmvrc ben hem gül hanımda hemde çam sakurada takipliyim her ihtimale karşı ☺️ Zam olayını orada çalışan birinden duyduk kesinmis yani bakalım haftaya gidecegim inşallah olmamıştır
Prenses34_annesi mercimeginannesi0 canım sana şunu diyim bir gittim yarın doğuma gireceğim şoku ile soramadım 🤣 ama bugün zaten eşim ödeme yapacak kesin fiyat veririm sana
mercimeginannesi0 beyzacmvrc evet çok memnunum çok ilgili guleryuzlu ve her defasında detaylı bilgi veriyor doğum için hala karar veremedim zamanım var daha bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek ☺️
beyzacmvrc Prenses34_annesi ayy bugün doğumun mu varr♥️♥️ Allah kolaylık versin sağ salim kucağına al insallah sezeryan mi normal mi dedi
Prenses34_annesi Seyyahfener gayet memnun kaldım hayır aynı odaya koymuyorlar yani ben sancı çekerken odamda kimse yoktu
Prenses34_annesi Seyyahfener muayene 290₺ Normal doğum 4900₺ Sezaryen doğum 5900₺(spinal anestezi ekstra 300₺)