SaHil_Hayat Yayuze 23+0🤭maşallah bugün aşırı hareketliyiz biz 🧸bebeğinizi renkli ultrason da gördünüz mü
Mucizem33 Yayuze bizde şalgam.olduk b7gub biraz ayaktaydım ama oturunca falan anında hissediyorum vuruyor benim minik oğlum 😍
Hasretnfs Yayuze çok şükür iyiyiz miniğimle bebişim hiç durmuyor dünden beri bugün öyle bi tekme atı ki dışarıdan karnımdan görünüyordu eşimle birlikte şahit olduk o ana çok tarifsiz ve çok komikti açıkçası 😂❤️
Yayuze SaHil_Hayat evet evet gördük daha da heyecanlandım bizim bugün pek hareketlerimiz yok korktum birazcık🥲
Hasretnfs SaHil_Hayat hayırlı geceler canım kilo ve boyu ne kadar bebişinin aynı gündeyiz tam seninle
Yayuze Mucizem33 bizim oğlan gece horon tepip gündüz uyuyor muhtemelen geceye enerji toplamak için 😂 gece 3den beri ayaktayız umarım doğduğunda gece uyumayı sever
Erennurasl Ahh biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 23+2 den ikizlerimle selam olsun 🥲❤️ yatmakta kalkmakta oturmakta yürümekte zorlanmaya başladım sanırsın 8 aylık hamileyim 🥲 27. Haftadan sonra yerimizden kalkamıcaz heralde 🥲❤️
Yayuze Hasretnfs ayrıntılı ultrasona girmiştik 3 hafta önce 20cm 600 Gr demişti doktorumuz haftasından büyük gidiyormuş bizim oğlan sağlıklı olsunlar da ben hiç aldırış etmiyorum kilosu boyu çok bekledim gelmesini şimdi sağlıklı dünyaya da gelirse oh vallahi ☺️