senaacik Kızlar hamileliğinizde cips yiyor musunuz ya da ne sıklıkla yiyorsunuz? Bu ara canım çok çekiyor ne yapacağımı bilemedim
Medinedogru03 senaacik canım ne istiyorsa yiyorum cips de yiyorum cikolatata şekerde vallahi napim dayanamıyor insan 36 haftamdayim sorun yok şekerim falan da yok 😁
mzyynkbra 39 haftalık olduk bile salam sucuk sosis gibi çiğ şeyler dışında herşeyi yiyorum herşeyi 😂 hemde sınır koymadan hiç problemde yaşamadım Allahın izniyle 🙏😇
MerveeMerve senaacik tarhana cipsi aldim canim kitir biseyler cekince onu yiyorum en azindan yedikten sonra vicdan yapmiyorum 🥲
Babykalamar Ohooo cipsmi her canim cektiginde yedim valla abartmadan tabi ama bazen 1 paket yedigimde oldu yalan yok🤣 mc donalds da yiyorum azcik kolada iciyorum napim ya insanin cani deli gibi cekiyor hamilelik cok baska bisey
Hamdiyevural senaacik cips çikolata ne bulsam yiyorum vala kilo problemi yok çok şükür ama azaltmak lazom
binnur64 senaacik canım sürekli laysin mevsim yeşillikli olanından istiyo haftada 1,2 kere yiyorum yemesem de rüyama girer 😂😂
arelbaby senaacik her hafta yiyorum sadece cipste değil fast foodlar falan yani insan yiyor yapcak birşey yok 😂
Melekavsr senaacik valla insan cips aşerir mi? Ben erdim. Hemde hiç sevmediğim chetoosun peynirlisinden 3-4 paket yemişimdir.
mzyynkbra Konepone_ Canının çektiği yiyeceği yiyememek anneyi psikolojik olarak etkilediği düşünenlerdenim 😂 yemezsem daha kötü yani sinirlenirim , mutsuz olurum, modum düşer ve bağımlı gibi düşünüp dururum o yüzden yemem daha sağlıklı 😂😂