Tubatgn Emsell Önce kendi hastanemde (Ankara üniversitesi tıp fakültesi) Sonra eşimde görsün ve renkli usg çıktısı almak için (Dr. Ali İpek) tercih ettim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
HappyMom1234 Emsell Gülhiz Karataş tavsiye ederim çok çok ilgileniyor çok açıklayıcı yıllardır her gebe arkadaşım oraya gider kendisi tanıdığımız birisi çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim ve fiyatı da diğer yerlere göre fazlasıyla uygun.
YesimMm- Gülhiz karatasa gittim iki gebeliğmde de işinde çok iyi bı doktor. Çok ilgili cd ve renkli us çıktisi veriyor
Cancan2 Sinan Tan a yaptırdım hem ben çok memnun kaldım hem de doktoruma raporu gösterince harika bir inceleme yapmış diye belirtti
Tubatgn gamzesonmez Ne gibi sorular derken canım anlamadım Doktor sadece son adetini ve nerede doğum yapacağını soruyor sonra sen soruyorsun merak ettiklerini
gamzesonmez Tubatgn ya bir arkadaşım beni korkuttu yok içeri giriyorsun oturuyorsun birsürü sorular soruyolar etrafında birsürü insan oluyor gitme bence falan dedi
Tubatgn gamzesonmez Asistan ve kendisi var Asistan sohbet ediyor doktorda işini yapıyor Ayrıca ne gibi sorular sorabilirler ki arkadaşınız baya abartmış 😄