Edafmo elifbln evett baya alan olmuş hem burada hem Instagram’da arada bakmak lazım belki stok yenilenir ama pek umudum yok malesef
Edafmo Arwen23 ben premium kullanıyorum Hepsiburada da çok avantajlı oluyor ama normal kullanıcıysanız ebebek 10₺ kargo daha ucuz 🥰
Busem_u elifbln 10₺ hesabı yapmadım valla keşke yapmasaydınız. 20 şubatta bidaha gösteriyo 19 şubattan itibaren takipte kalınız bence
AycanFb Edafmo valla ben aldım tuvalette ki çöpe atınca kokuyor öyle balkondu kapı önüydü falanda koyamam. Poşetini almayı unutmuşum bende poşetini sipariş verdim indirime girince. Şu an ki fiyatı çok iyi ben kovayı 320’ye aldım 15 gün öncesi😒
Sellmaseellma Edafmo bende almak istedimde sonradan işime yaramayacak kenarda kalacak diye vazgeçtim bebek bezi için kokulu çöp torbasına koyup banyoya koyacağım her gün atılacak zaten evde kokuda olmaz o şekilde
Busem_u Edafmo başka ürünlerdede olucak her gün indirim var lazım olan birşeyiniz çıkar illaki ben deterjan ve ıslak mendil bekliyorum😬
Sellmaseellma Edafmo bezler için tabiki yarar ben sonrasında mutfağa veya banyoya çöp kovası olarak kullanırım dedim ama ağız kısmı küçük olduğundan mutfağa olmaz e tuvalete koysam kaç güne dolucak içi 😂😂 almadım o yüzden işinizi görür bez için
Sumeyye1234 Edafmo aslında mantıklı ama ben 1-2 ay kullandım sonra kullanmadım balkonum var balkonda poşet yapıyorum o daha kolay geliyor