_almirasmom Edda28 benım 32+5 te 1915 ti gerıden deıl haftasını takıp edıyor dedı doktor yarın 34 oluyoruz nst gırcez gene muaynemız haftaya bakalım kac kılo olmus :)
Edda28 _almirasmom ne güzel benimkide bir hafta geri dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedi inşallah kilo almıştır biraz ya acayip stres yaptım
Edda28 Hilalysr maşallah baya iyi kilosu ve boyu tombik olcak demekki benim oğlumda öyleydi ama şimdi bunda korkuyorum açıkçası çok zayıf olcak veya başka bir sorun çıkıcak diye
Hilalysr Edda28 ya benim ilk oğlum 3 kg doğdu ve şuan 3,5 yaşında hala zayıf ama zehir gibi akıllı her şeyi yerli yerinde sağlık önemli olan çok kafaya takmamak lazım kiloyu falan sağlıkları yerinde olsun yeterki 🙏🌸
Edda28 3babyannesy maşallah ne yiyorsunuz muz süt kuru yemiş kaşar peyniri dışında ben bunları yiyorum yine de kilo almamış da 🥰
mahirarifmomy Edda28 33+4 2,400 dedi iki gün önce. Ama şekerim yüksek çıktığı için diyete başlattı bundan sonra çok kilo alır mıyız bilmiyorum ikimiz de… ☺️
Edda28 mahirarifmomy şeker kilo yapıyor ama kontrol altına alınırsa çok almaz ama son zamanlarda çok alıyorlar yine de kararsız kaldım :)
mahirarifmomy Edda28 Bilmiyorum ki 🤷🏼♀️ Doktorum bebeğin karın çevresinin biraz önde olduğunu bunun haftasıyla uyumlu olması için şekeri kontrol altına almamız gerektiğini söyledi