Yayuze Güzel annelerim şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra bebek hareketlerinde azalma oldu mu biz dün yaptırdık bugün pek hissedemiyorum hareketleri acaba normal mi? 23. Haftadayız bu arada
aseldurununannesi_ Yayuze şeker yükleme için erken değil mi canım haftan 27. Haftada yapılmıştı bana hareketlerinde bir sıkıntı olmadı ondan değildir
nur34_ Yayuze seker tuklemesiyle hicbir alakası yok hareketlenmeler azalip cogalabilyr cok normal bi durum
Selisce Yayuze yüklemeyle ilgisi yok aksine yüklemeden sonra daha çok hareket ediyorlar hissetmemiş olabilirsiniz strese girmeyin flaş tutun karnınıza genelde hemen etkisini gösteriyor
Yayuze aseldurununannesi_ hiç bilmiyorum ki benim normalde de zaten insülin direncim yüksek ailede de olduğu için yapalım dedi bende doktorun vardır bir bildiği diyip yaptırdım da korkuyorum şimdide hareketler neden azaldı diye
aseldurununannesi_ Yayuze hareketlerin ilgisi yoktur canım endişelenme o haftalarda düzensiz oluyor 28 den sonra düzene giriyor tatlı birşeyler yiyip soluna yat kıpırdanma Bile hissedersin ☺️