Edafmo Gamzecem benim ablam ve yengem klasik mavi olanı kullanıyorlar onlar memnun diye bende klasik mavilerden aldım
Deniz48 Gamzecem klasik mavi molfix kullanıyoruz bizde.çokda memmnunuz.pure soft’u deneme amaçlı kullanmıştık o da bna sleepy bezi anımsattı.
guzelanne01_ Gamzecem kızımda prima pişik yaptı direk molfix aldım klasikti ozaman tabi çokta memnun kaldım prima hemde pis kokuyordu molfix sızdırmada yapmıyor kokuda pişikte yapmadı Yine molfix kullanırım
Gamzecem Edafmo teşekkür ederim bende e bebek ind bekliyorum 1 paket sleepy hediye geldi ama ben Molfix kullanmak istiyorum indirim başlayınca mavi olanından alıyım o halde 2 numara alcam direk
Edafmo Gamzecem 1 i az da olsa alın bence ilk 7-10 gün için. Ama çok farkları yokmuş diye duydum direkt 2 de olur bence
ardenmoms Gamzecem ben 11 ay sleppy kullandım ama artık kalitesizleştirdiler bezi eski kalitesi tamamen gitti sürekli taşırma yapıyor bu gün molfixe geçtik bizde
Gamzecem Edafmo sleepy 1 numara 42 adetli var elimde canım hediye geldi ben Molfix kullanmak istiyorum sleepy değil o yüzden 2 numarayı da Molfix almak istiyorum