agustosboceklerim2 Birkaç gün önce 2. Ye hamileyim diye post açmıştım beta HCG değerim ve kan testinde hamileyim görünüyordu ama ultrason da bakınca boş kese göründü 2 hafta üst üste gidip kontrol ettik nasip değilmiş Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
twinsmom_ agustosboceklerim2 kuzenime de uzun bir süre boş kese bebek yok dediler şuan bebeği 1 yaşına giricek bazen küçük olduğu için bazı doktorlar göremiyormuş
Aysaagul agustosboceklerim2 benimde kızımda dış gebelik ihtimali yüksek denildi ama Alttan muayenede görüldü küçük oldukları için görünmüyor arkadaşın dediği gibi herkesin hayırlısı olsun inşallah kızım 2 yaşına girecek Allah’ın izniyle bende şuan ikinciye hamileyim
Ceylannrr agustosboceklerim2 ben de ilk gittiğimde 7 haftalıktı karnımdan ultrasonda bakınca kese boş dedi bebeği göremediğini söyledi sonra vajinal ultrasonla bakınca bebeği gördü çok küçük olduğu için karından görülemeyebiliyor canım
agustosboceklerim2 Ceylannrr AA simdi bir umitlendim ama ultrason da illaki görülür ya da kalp atışı duyulmaz mi sabah randevu m var sorarım doktora
Ceylannrr agustosboceklerim2 canım ümitlendirip sonra senin üzülmeni istemem ama benim başıma da böyle bişey geldiği için yazdım alttan ultrasonda kalp atışları duyuldu ve bebek göründü benim
agustosboceklerim2 Ceylannrr teşekkür ederim bilgilendirdigin için yinede doktora sorarim alttan muayene nasıl oluyor peki
agustosboceklerim2 twinsmom_ böyle okuyunca umitleniyorum yaa iyi geliyor cidden inşallah böyledir ama sırt ağrısı ve kasık ağrısı oluyor boş kese olduğu için öyle diye düşünüyorum
Ceylannrr agustosboceklerim2 vajinaya çubuğa benzer bi alet sokuyor biraz o şekilde rahim içi görülüyor kamera gibi
twinsmom_ agustosboceklerim2 yok öyle düşünme kasık ağrısı bende de var benimde kesem vs erken diye bakmadı doktor pes etme hemen iyi enerjiler yolla bebeğine erken olduğu için görememiştir belki
Tumaypirr agustosboceklerim2 ağrıların boş keseyle ilgisi yok bence benimde ikinci hamileliğim kese bile yoktu daha hamile olduğumu farkettiğimde ama sürekli bel ve kasık ağrım oluyordu doktora sorduğumda normal bunlar kanaman olmadığı sürece sorun değil dedi şuan 12 haftalık 7-8 hafta civarıydı bebeği ultrasonda gördüğümüzde. Başka bir doktorada görünüp emin olun bence inşallah kese boş değildir 🙏🏻
agustosboceklerim2 Aysaagul ay cidden ümit verdiniz ya iyi ki buraya yazıp bilgilerinizi gördüm inşallah gözükür sabaha başka doktora tekrar randevu aldım inşallah alttan gözükür benimde bir kızım var 2.5 yaşını bitirdi bu ikinci olacak ti
twinsmom_ agustosboceklerim2 çok yeniyiz daha göremedik yani doktorum bakmadı daha pazartesi kanda kesinleşti gebeliğim haftaya gel ultrasonda bakalım dedi küçük olunca görünmediğini belirtti zaten sizinde belki küçük diye görememiştir genelde alttan bakınca erken görüyorlarmış