arirangg Kızlar merhaba, 16. Haftadayım. Karnım biraz şişti. Pantolonlarım sıkmaya başladı. Beni rahatsız etmiyor ama bebek için endişeleniyorum. Sizler kaçıncı haftada hamile pantolonu giymeye başladınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🥰🤗
Nzlsgt_1 arirangg ben 6 aylıkken giymeye başladım anca o zaman doldurdu pantolon karnımı ondan öncesinde hep düşüyordu pantolon
Tiiffany arirangg bazıların erken bazıların geç cıkar gobegi. Sımdı ben 21.haftadayim kendi pant bacak kısımları oluyor ama göbek olmuyor. Bikac hafta daha eşofman ile takılıcam 😀 Ondan sonra gebelik pant bakıcam
2022bebeki arirangg Ben 36 giydim galiba ya o da birkaç kez 🙈 Karnım çok yoktu lastikli esofman, pantolon,taytlarimla idare ettim hep
dtml Ben de şu an 18.haftadayım bir beden büyük hamile pantolonu aldım ama asla dolduramadım içini, düşüp duruyor😂 kendi bedenimin beli lastikli pantolonlarını deneyeceğim siz de öncelikle öyle bakabilirsiniz
ballikedii arirangg 17. Haftadayım be kendi kotlarım olmuyor kilo aldım bile çünkü kendi bedenimde hamile pamtooonu aldım yorumlara bakarak çok güzel çıktı onu giyorum bu hafta başladım
ballikedii yanlisanlamaama defactodan aldım ama Trendyol üzerinden sadece pantolon ince ben içime taytla giyiyorum
yanlisanlamaama arirangg ben karnım az bişey çıkar çıkmaz bıraktım kendi kotlarımı giymeyi bir kaç defa giymiştim çıkardığımda karnım morarmıştı 34 bedenim biraz göbek çıkınca sıkmaya başladı hemen kaldırdım hepsini bebeğe bişey olur diye korkumdan giymedim, tayt eşofman altı falan giyiyorum hamile pantolonlarına baktım ama hiç beğenmedim şimdilik taytlarla devam 😀
minikmucizemmmmmm yanlisanlamaama bende 20 haftalığım bugün ne giydiysem beğenmedim en son kotumu giydim fermuarı düğmesi açık şekilde üstüne uzun bir şey giydim🥲😂
busrabrbr arirangg valla ben 12. Haftada başladım kumaş pantolonlarım kotlarım sıkıyor rahat edemiyorum , iş için belinden ayarlanabilir kumaş pantolon aldım mis gibi aşırı rahat 😂 hamile değilken bile giycem 😂 zaten belini ayarlayabiliyosunuz ben 16. Haftamdayım karnını hafif sıkan pijama bile aşırı rahatsız ediyor beni
yanlisanlamaama minikmucizemmmmmm 😂😂 ya aslında fermuar kısmına dikilen parçalar varmış hamilelikte kullanılıyormuş onlardan da alınabilir bel genişletici diye aratınca çıkıyor, benim kıyafetlerim hep yüksek bel fermuarı açık tutarsam kesin bir yerlerim görünür 😂
arirangg minikmucizemmmmmm Ben de birkaç gündür öyle geziyorum. Pantolonumun düğmesi açık. Üstten uzun gömlek😀
minikmucizemmmmmm yanlisanlamaama benimde yüksek bel momjean tarzda ama olmuyor 43le hamile kaldım 5 aylık olduk 48 kiloyum her şeyim 34 bedendi asla olmuyolar 🥴 yarın bir iki bol don alayım 😅😅
Slakiprtci arirangg 15+3 haftalığım hiç bi pantolonum olmuyor sanırım bu hafta kendime bişeyler almam gerek 🤭
Kahyaasena arirangg be. Ayrobin kumaş pantolon giyiyorum digerleri sıkıyor belimi yada elbise giyiyorum 25+1 im
boymomyz arirangg Gebe kaldığınız kiloya göre değişiyor sanırım ne zaman giymeye başladığımız .47 kiloyla kaldım 9. Haftamda hiç bişeyim olmamaya basladı markete esofmanla gidiyordum hastaneye etekle . Şimdi 13 üm esofmanlarımda dar gelmeye başladı iç karnımda dar sanırım 🙄
arirangg boymomyz Ben de evde veya çarşıda eşofmanla idare ediyorum. Ama öğretmenim ve okulda da giyebileceğim beli sıkmayan bir şey almam gerek