Esragol Kızlar merhaba tetanoz aşısını yaptıran ya da yaptıracak olan varmı tarihi geçmiş diye bi ara toplatılmıştı şuan ne durumda bilmiyorum illa gereklimidir yaptırmak
Gizzgzz Esragol yenileri gelmiş merak etme tekrar aşıya bşalandı doktorum yaptır dedi ben de yaptırdım iki gün oluyor herhangi Bi kisılıntı yok merak etme ben de çok tedirgindim ama doktor yaptır deyince yaptırdım
Eceklc_13 Esragol bende yaptırdım gerekliymiş hamilelikte 3 gün oldu yaptıralı sadece yaptırdığın kolunu çok hareket etirmesen ağrın azalıyor 1 ay sonra 2. Dozunu olucam
nur34_ Esragol ben birinci dozu olmustum ikincj doz 25 ocakti unuttum aramadilarda suanda genel temizlik yapiyorum bir kac surer kolum siser agrir islerimi yapamam diye gitmedim de hic😁
Anneperi Esragol ben 1.aşıyı oldum sağlık ocağı aşı bitti dedi burada okudum toplatıldı 1 tane aşı korur gerek yok dedi doktora sordum o haber karşısında bende kızımı beklemeye aldım 1 ay daha bekle dedi napacağız bilemedim
Esragol Anneperi Evet cevremdekilerin bazıları da bir tane olduk dediler inşallah yararı olur o şekilde de
MelisBerdo Esragol sağlık ocağına yenileri gelmiş ben de olmak için tekrar dağıtılmasını bekledim. Yarın olacağım. Şu an sağlık ocağındakiler yeni aşılar yani💖
Semamerve Kızlar ben 22 haftamdayim soruyorum daba zamanı var haber vericez diyorlar yaptıracağım zaman