Neslihankrhmt Ovulasyonun 14. Günündeyim kızlar yerleşme kanaması olabilir mi adet oldum sandım bir kaç damla kan geldi başka gelmedi acaba yerleşme midir yarın kan vereceğim
yenibirannis Neslihankrhmt şuan aynı durumdayız 2 3 kahve leke geldi kesildi 🤗🙏 ins bebisin sana tutunuyodur canm test yaptın mı
Gizzgzz Neslihankrhmt benimki adete Bi iki gün kala olmuştu çok az bir iki damla şeklinde 3 gün sürdü
Slakiprtci esmerella37 herkesde öyle değil canım benim de 5 haftalıkken pembe lekelenmem oldu 3 gün sürdü ☺️
Gizzgzz Neslihankrhmt kaset testi boşuna almayın onu alana kadar erken gebelik alın daha sağlıklı sonuç veriyor erken gebelik testi
Slakiprtci Neslihankrhmt ben yerleşme kanaması yaşadığım da 3.4 gün sürdü hastaneye gittim keseyi gördü 5 haftalıktı yerleşme kanamasıdır dedi pembe küçük küçük akıntı gibiydi
Slakiprtci Neslihankrhmt canım benim adet düzensizliğim vardı adetim 20 gün geçti sonra test yaptım oda arkadaşm çok ısrar etti diye silik cızgı gördüm ama hala lekelenmem vardı doktora gittim keseyi gördü işte
Neslihankrhmt Maalesef adet olmuşum doktoruma yazdim yarın gidicem tekrar muhtemelen klomene devam diyecek
sacmalamakizim Neslihankrhmt Adete 4 gün kala olmuştu pembe renkteydi yerleşme kanaması kırmızı değil de pembe ve kahverengi oluyor.