esmerella37 canım ben de çok ağladım çok üzüldüm bana her hamile sana dua ediyorum yazınca sevinirdim. Ben de sana dua ediyorum şu an. En kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat versin sana. Ben hamile kaldığım Ay bir bir kitapta okumuştum 99 esmaül hüsna mucizesi diye. Her gün tam 707 defa el varis çektim. Çocuğu olmayanlar olasıya kadar bunu çekerse Allah verirmiş diye. O Ay oldu elhamdülillah her şeye bir vesile gerek benim bu oldu. Ama 1 ayda pes etme her gün olasıya çek. Zikirmatik al çünkü ne 1 eksik ne 1 fazla. Kilit sayıdaymış. Ve bir kumbara yap kendine her gün içine bozuk para at bebeğim olsun niyetiyle. Miktar önemli dğeil 10 kuruş bile olur. Önemli olan her gün olması ve duan gerçek olasıya kadar devam etmen. Bu sadaka vesilesi ile ettiğim hiç bir duam geri çevrilmedi elhamdülillah. Düzenli sadaka kaderi değiştirir diye hadis var. Ha ayrıca ben içimi de ferahlatması için 698 defa da bismillahül Latif çekiyordum her gün ona da ne dileği varsa gerçekleşir diye yazıyordu kitapta. Yani hepsi zor gelse de sen sadaka ve el varis i ihmal etme. İnan olacak