Dmrbs18 30 haftamda gitmiştim normalde bana doktor 30 dan sonra sık cagrcam iki haftada bir olucak demişti ama şu gün muaneye gel demedi sadece nts için cagrdi bende sormayı unuttum riskli oldugum için randevu alsammı yinede ?
Buse-ozdmr Dmrbs18 2 haftaya bir gidiyorum bende 37 deyım ona sen karar ver 30 da gşttiysen 32.haftadanda randevu al gıt sonra 34.haftanda boyle boyle 2 haftaya bıe gıdeceksın
cannjuuu Dmrbs18 Bana da doktorum iki haftada bir nst geleceksin demişti bende direkt nstye mi çıkayım diye sorduğumda hayır önce muayene olup sonra nst çıkacaksın demişti. Belki sizin de öyledir bi sorun bence doktorunuza
Dorukkusumm Dmrbs18 bende 30da muayeneye gitmiştim 33 te çağırdı sonra 34.5 gibi bidaha geliceksin artık haftada bir sonra demişti
Dmrbs18 Buse-ozdmr normalde tarih veriyodu şu gün gel diye yogundu demeyimi unuttu acaba bilmiyorum ama ben yinede kontrl amaçlı randevu aldım
Dmrbs18 cannjuuu ben sordum direk ntsyemi giricem dedim evet direk nts dedi ama o ara yoğundu acaba unuttumu demeyi diye düşündüm çünkü bana zamannda 30 dan sonra iki haftada bir olucak demişti yinede ben randevu aldım yarın muane için kontrol amaçlı
Buse-ozdmr Dmrbs18 yok bazen demeye biliyor sana artık doğuma kadar 2 haftaya bır gel dedıyse senın bildiğini bildiği için dememıs olabılır sen randevunu al yıne