sonnenschein Karnım geceleri özellikle çok şişkin oluyor sizde durumlar nasıl ikiz anneleri,24.haftamıza giriyoruz nasipse
Dlnkle sonnenschein aynı haftadayız bende akşamları heleki yemekten sonra çok şişip geriliyor çatlıyıcak gibi hissediyorum bebek hareketlerini hissediyomusunuz birde tam olarak nerde hissedşyosunuz
Nsdylmz sonnenschein bende 23.haftadayım benimde öyle çok şişiyo karnım taş gibi oluyo geriliyo üç gündür falan böyle normal mi acaba bilmiyorum
Dlnkle sonnenschein bende ama 4 gün önceye kadar hep göbekte hissediyodum sanki 4 gündür vajinaya doğtu hissedşyorm bazen şiddetli vuruyo aşağıya doğru idrara sıkışıyo gibi oluyorum acaba bendemi bi tek böyle diye merak ettim yoksa artık normalmi 🤷♀️
sonnenschein Dlnkle benimde oluyor hatta sağ kasık ağrım var sanırım baskından oluyor ve sık sık tuvalete gitme olayı geri geldi sanki
Sisilla Benimde akşamları aşırı geriliyor şişiyor az yememe rağmen , göbeğiniz nasıl benim 20. Hafta çok kilo almadım ama göbeğim baya büyüdü
sutlaacc Nsdylmz bende aynı durumdayım demekki herkeste var aynı dertler ağrı sızı kanama yoksa dert etmemek lazım