asli- Kızlar cuma günü doktor randevum var bulantilariyoktu ve doktor bulantı hapı verm3di ama 2 gündür kusmakdan ölyrm resmen bugün gidip alsam bulantı hak doktor yazmadan Bi zararı olur ki kullandığınız Bi hap var mi
Asena001 asli- canım dr danışmadan kullanma ama genelde hamilelere prilam diye hap verıyorlar bende kullanıyorum akşamları 2 tane içmemi aöyledi dr öyle yapıyorum geöırıyor şükür yoksa bende kötü oluyorum baş ağrısıda oluyor
Esr_SnL asli- bende aynı durumdayim kusmaktan mecalim kalmadı doktor yazmadaňda cesaret edemiyorum prilam elimde mevcut bir kere içtim iyi geldi ama cesar3t edemedim devamı için
Nzlsgt_1 asli- prilam Dr kullaniyordum ben bsy olacağını sanmıyorum mide bulantı ilacı gebelikte kullanılıyor zaten ama yine de doktora gidip söyleyip kullansan tabi daha güvenli olur
asli- Bahar3521 bende direk alıp kullanabilirym ozaman cuma günü doktora gidicem ama inanın mide bulantısından yoruldum resmen cumaya kadar bile dayanamcm
Bahar3521 asli- canım bende sağlıkcıym prilamın hiçbir zararı yok bitkisel bir ilaç doktoruna söylesen zaten direk bu ilacı yazacak kendisi de. İçmende sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle