Deniz48 himne_ himne_ bende benzer durumları yaşadım doktorum 3 ay korun rahim kendini toparlasın ama en sağlıklı olanı 5 aydan sonra hamile kalman demişti.
Duygukoray İnsan kayıp yaşadığı için hemen bi daha olsun istiyor ama sana tavsiyem kendine zaman tanı vücudun kendini toplasın kendine vakit ayır, ben de aynısını yaşadım 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Allahın izniyle tekrar olur inşallah 🤲🏻
323832 himne_ doktor bana 2 ay korun demişti ben 4.ay korunmayı bıraktım 5.ay hamile kaldım şuan 28 haftalik olduk rabbim hayırlısı ile size de sağlıklı gebelikler nasip etsin
nevzatbaskomser himne_ İstiyorsunuz tabiki yoksa sormazsınız. Ama biraz zaman geçmesindrn yanayım. Aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım korkusu oluyor, kafanızı boşaltın biraz rahatlayın. Allah kucağınızı doldursun hayırlısıyla
eylulmihrasmom himne_ ben doktorun demesiyle 6 ay boyuncs korundum. 3 aydır bıraktık korunmayı ama nasip olmadı henüz
arirangg himne_ Ben 10. Haftada kürtaj oldum. 1 kez adet olmayı bekledim. Ve sonrasında hamile kaldım
Ozgesenses12 himne_ Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize .. Benim de 1 ay oldu bebeğimin kalbi durduğu için vakumlu kürtaj işlemi uygulandı ne yazıkki .. patolojiye gönderildi temiz geldi tekrarlayan gebelik kaybı olmadığı için ilk kayıp olduğu için detaylı incelemeye yani genetik testler istenmedi 3 ay korunmamız gerektiğini bu süre zarfında rahimin anca kendini toplayacağını ve bir sonraki gebeliğin sağlıklı olabilmesi için 3 ay süre verdi. Bende 18 şubatta tekrar kontrole gidicem şunu unutma önemli olan psikoloji biz ne kadar iyiysek bebeklerimiz o kadar iyi olucak ben kendim için herhangi bir süre vermiyorum suan hekimimi dinleyerek korunuyorum riske atmamak için ama 3 ay sonra evet ben tekrar hazırım demediğim takdirde erteleyeceğim o yüzden önemli olan senin iyi olman